• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.10.2017

16:24

NAORUŽANI RAZBOJNICI KRADU GORIVO I DELOVE SA PRUGE: "Divlji zapad" kod Lazarevca šokirao i Ruse!

Vesti

NAORUŽANI RAZBOJNICI KRADU GORIVO I DELOVE SA PRUGE: "Divlji zapad" kod Lazarevca šokirao i Ruse!

Podeli vest

Učestale krađe i napadi naoružanih razbojnika mogli bi dovesti do probijanja rokova za završetak radova na deonici pruge Resnik - Valjevo

Na železničkoj deonici Resnik - Valjevo, gde je kompanija "RŽD Internešnl" pristupila završnoj fazi radova, desilo se nekoliko velikih krađa i to može dovesti do probijanja rokova, saopšteno je iz ruske kompanije.

Između stanica Lazarevac i Vreoci, u noći na 28. oktobar, podizvođačkoj kompaniji „ATM" ukradeno je 1.000 kilograma voznog voda, a istovremeno, kompaniji "RŽD Internešnl" je ukradeno 280 litara dizel goriva.

Sledeće noći, u stanici Lazarevac, preteći oružjem radnicima obezbeđenja, grupa kriminalaca je ukrala još 330 litara goriva.

(VIDEO) TRANSSIBIRSKA ŽELEZNICA prolazi kroz 87 GRADOVA i prostire se preko 10 vremenskih zona!

- Razmere tih događaja ugrozile su rokove za izvođenje radova na važnoj ekonomskoj arteriji, pruzi Beograd - Bar - i mogu da dovedu do kršenja tih rokova, s obzirom na to da nije uvek moguće da se brzo nađu i nabave materijali, koji su ukradeni u tolikoj meri - stoji u saopštenju.

SA 300 NA SAT IZ PEKINGA U MOSKVU I DALJE U EVROPU: Rusija i Kina spremaju izgradnju superbrze železnice!

To nije prvi slučaj krađe na gradilištima "RŽD Internešnel", jer je krađa kablova 2015. godine ugrozila bezbednost saobraćaja vozova na deonici Beograd - Pančevo. 

U "RŽD Internešnl" nadaju se da će počinioci tih prekršaja biti uskoro pronađeni, i da će svi radovi uspeti da se završe u ugovornim rokovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija