• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

24.04.2018

10:23

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU! Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu?!

Vesti

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU! Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu?!

Podeli vest

Prelepa vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Nije ostavila oproštajno pismo, niko ne zna zašto je to učinila

Vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ubila se u nedelju u kući u selu Dublje kod Bogatića, samo šest dana pred svadbu! Ona je pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Iza sebe nije ostavila oproštajno pismo i niko ne zna zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Informer

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Bojanino telo je juče ujutro pronašao verenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla.

- Joviša je pripadnik Vojske Srbije, kao i njegova verenica. On se vratio s posla u ponedeljak rano ujutro i video svoju trudnu verenicu na podu u lokvi krvi. Bojana je raznela sebi glavu iz njegovog lovačkog karabina, prizor je bio užasan. Joviša je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć - rekao je naš sagovornik iz istrage, i dodao da nesrećna žena nije ostavila oproštajno pismo.

Supruga Jovišinog brata, koja živi u istoj kući, ali u susednom ulazu, kaže da je Joviša u nedelju predveče otišao na posao, a Bojana ga je ispratila, kao i svaki put.

- Prethodnih dana se ponašala najnormalnije, bila je dobro raspoložena. Te večeri oko 19 sati, nakon što je Joviša otišao na posao, čula sam prasak iz njegovog dela kuće. U prvi mah sam se zabrinula, osluškivala sam, ali nije mi palo na pamet da je neko pucao iz puške - kaže Jovišina snaja, koja nije želela da joj objavimo ime.

Tuga
Joviša se vratio s posla u ponedeljak rano ujutro i video svoju trudnu verenicu na podu u lokvi krviIzvor iz istrage

Ona je u tom trenutku pomislila da je Jovišin deda, koji takođe živi u jednom delu te kuće, nešto oborio na pod. Pošto se nakon toga ništa više nije čulo, smatrala je da je sve u redu, pa nije dalje proveravala šta se desilo.

- Nisam tad ni sanjala da je Bojana digla ruku na sebe! Ona je bila u četvrtom mesecu trudnoće i imala je male komplikacije sa zdravljem, ali ništa ozbiljno. Po savetu lekara, trebalo je samo da miruje i da se odmara, pa zbog toga kobne večeri nisam htela da idem kod nje i da je uznemiravam. Proteklih nekoliko dana smo pričale o njenoj svadbi, koju smo svi spremali za subotu. Bojana je bila baš uzbuđena i srećna što se venčava sa Jovišom... Verujte mi da ništa nije slutilo na tragediju, ovo je stravičan šok za celu familiju - rekla je Jovišina snaja.

Informer

Komšije ove porodice kažu da su slabo poznavali Bojanu, jer se tek oko Nove godine doselila kod Joviše.

- Bila je tiha i povučena osoba. Otkad se preselila kod Joviše, nije često izlazila u šetnje. Zato ju je malo meštana i upoznalo. Bila je tiha, ali vedra, nije se moglo videti na njoj da pati zbog nečeg. Bila je i veoma vredna žena. Čim se doselila, ustajala je u cik zore i muzla krave, a kasnije bi mleko nosila na pijacu. Međutim, kako je trudnoća odmicala, u poslednjih nekoliko nedelja je više bila u kući. Kada bi izlazila u šetnju, uvek bi bila u Jovišinom društvu - kažu komšije.

Bojana je, inače, pripadnica Vojske Srbije, ali je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pre nego što je otišla na trudničko odsustvo.

Na Fejsbuk profilu objavila je slike iz novembra 2017, kad joj je Joviša poklonio verenički prsten. Takođe, objavljivala je i slike u uniformi, na koju je bila ponosna, kao i sa polaganja vojničke zakletve. 

Jovišin otac se obesio 2015.

Informer


Meštani sela Dublje ispričali su nam da je nesrećni Joviša Marinković već preživeo jednu porodičnu tragediju.- Pre tri godine, 2015, Jovišin otac je nestao, a potraga je trajala nekoliko dana. Nažalost, Jovišin otac je na kraju pronađen obešen o jedno drvo. Nikada nismo saznali zašto se ubio... Bio je mnogo dobar čovek, pravi domaćin - kaže meštanin Dublja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija