• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

25.04.2018

16:00

NESTVARNA TUGA U SREMSKOJ MITROVICI: Saahranjena Bojana (24), vojna bolničarka koja je ODUZELA ŽIVOT SEBI I SVOJOJ NEROĐENOJ BEBI!

Vesti

NESTVARNA TUGA U SREMSKOJ MITROVICI: Saahranjena Bojana (24), vojna bolničarka koja je ODUZELA ŽIVOT SEBI I SVOJOJ NEROĐENOJ BEBI!

Podeli vest

Više od stotinu ljudi okupilo se na groblju u Sremskoj Mitrovici kako bi ispratilo na večni počinak Bojanu Milanović, 24-godišnju devojku koja je sebi oduzela život upucavši se iz karabina

Bojana je bila u četvrtom mesecu trudnoće i nekoliko dana je delilo od izgovaranja sudbonosnog da čoveku sa kojim je čekala bebu, kolegi po vojnoj uniformi.

Bojanina porodica rešila je da sahrani nesrećnu devojku u rodnoj Sremskoj Mitrovici, a ne u Dublji, mestu gde je započinjala novi život sa nesuđenim suprugom i gde ga je na tragičan način i skončala.

N. B.


Groblje je bilo zaglušujuće tiho. Pored kovčega išle su kolege vojnici, a kroz tišinu su se probijali jedva čujni jecaji i plač. Porodica, prijatelji, kolege vojnici i dalje šokirani sledom događaja pratili su Bojanu na večni počinak, a tišinu je prva razbila baka koja shrvana tugom nije imala snage da stoji na nogama, pa su je tokom povorke bukvalno nosili na rukama.

MOJA BOJANA SE NIJE UBILA! Majka trudne vojne bolničarke NE VERUJE U ZVANIČNU VERZIJU ĆERKINE SMRTI!

- Što si svoju babu ostavila, baba je čekala praunuče da dobije? Što mi nisi rekla kakva te je muka mučila? - zapomagala je baka tokom sahrane svoje unuke Bojane koja je oduzela sebi život u četvrtom mesecu trudnoće.

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU! Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu?!

Nesrećna starica je grlila spomenike na groblju ispod kojih počivaju njeni najbliži.

- Oči moje divne, mladosti moja, što me ostavljaš?! Vratite mi Bojanu, mladosti moja, zašto si to uradila. Vratite je baki. Zašto ja nisam otišla mesto tebe. Tata, brate, Bojana dolazi kod vas - vikala je bolno baka Bogdana.

Baki je jedinu utehu pružao to što im je njena unuka sada blizu, što je sa njima.

N. B.


Bojanina majka je na kraju sahrane pokušala da uđe u raku kada su spustili kovčeg, dok su je prisutni držali da ne učini isto.

- Pustite me kod nje - zapomagala je majka.

Verenik preminule devojke je stajao mirno sa strane, sve vreme je plakao, ali je ostao dostojanstven. On je takođe bio među ljudima koji su nosili beli kovčeg ka belo krstu. Na groblju je bio prisutan pop, ali nije služio opelo.

Trenutak same sahrane slomio je i najtvrđe. Porodica je plakala, dok su ostali sklanjali glavu u stranu, ne želeći da remete tugu najbližih i dalje ne verujući da je zaista otišao neko toliko mlad.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija