• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

27.04.2018

13:42

SVI DETALJI LIKVIDACIJE ARKANOVOG UBICE! Izrešetan na semaforu, 100 metara odatle čekao ga SARADNIK IZ "ZEMUNSKOG KLANA"!

Vesti

SVI DETALJI LIKVIDACIJE ARKANOVOG UBICE! Izrešetan na semaforu, 100 metara odatle čekao ga SARADNIK IZ "ZEMUNSKOG KLANA"!

Podeli vest

Beli automobil pratio je muškarca u crvenom džipu, kad je stao na semaforu, ta kola su ga obišla i preprečila mu put, a iz njega su istrčala trojica muškaraca koji su pucali na vozača

Milan Miki Đuričić (47), Arkanov ubica koji je navodno u sredu izrešetan u sačekuši na semaforu u Johanesburgu, krenuo je na ručak sa jednim odbeglim pripadnikom "zemunskog klana", navode beogradski mediji. 

Đuričić je na mestu ostao mrtav, ubice su pobegle, dok je na vest o likvidaciji zemljaka taj pripadnik "zemunskog klana" odmah otišao iz lokala koji se nalazio u blizini mesta napada.

Policija u saradnji sa Interpolom i srpskim službama još proverava identitet ubijenog, koji je navodno imao belgijska dokumenta, ali se pretpostavlja da se radi o Đuričiću.

POTVRĐENO! ARKANOV UBICA LIKVIDIRAN U JUŽNOJ AFRICI: Policija identifikovala leš, ubijeni je Milan Miki Đuričić!

Podsetimo, pre dva dana u Johanesburgu, u Južnoafričkoj Republici, ubijen je muškarac za kog se osnovano sumnja da je Đuričić koji je u bekstvu od 2006. godine, kada je osuđen na 30 godina rodbije zbog saučesništva u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana u januaru 2000. godine.

- Belo vozilo pratilo je muškarca koji je vozio crveni džip. Kad je stao na semaforu oko 13.45 sati, taj automobil ga je obišao i preprečio mu put, a iz njega su, prema tvrdnjama očevidaca, istrčala trojica muškaraca koji su iz visokokalibarskog oružja otvorili vatru na vozača džipa. Sve se dogodilo veoma brzo - prenosi izvor.

Đuričić je likvidiran na samo 100 metara od restorana u kome ga je član "zemunskog klana" čekao na ručku.

Lekarske ekipe i policija stigle su na mesto zločina nakon poziva građana.

- Vozača džipa su meci pogodili u vrat i grudi, pa je samo konstatovana smrt. Očevici su potvrdili da je ceo automobil bio izrešetan, a čovek je ležao preko volana - kaže izvor upućen u slučaj.

Đuričić je inače iz Loznice, gde mu žive majka i dve sestre, a otac mu je preminuo pre nekoliko godina. S njima je, prema čaršijskim pričama, bio u stalnom kontaktu i brinuo o njima. navodno im je pomagao iako je bio daleko od njih. Bio je brižan i odlično je znao šta se zbiva, ne samo u njegovoj familiji, nego i u gradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen Mladenović

pre 5 godina

O pokojniku sve najbolje i neka mu je laka zemlja. Bog će mu suditi. Ipak, ako se vrati,mo malo u prošlost setićemo se nekih "kontraverznih" činjenica. Ovaj, tada mladi čovek, nije ubio Arkana iz čista mira. Za tu svoju "herojsku" ulogu dobio je zeleno svetlo od nekih koji su bili moćnij i od njega i od Arkana. Arkan jeste bio kriminalac ali, i veliki patriota. Ovaj beznačajni čovek, za koga kažu da je u to vreme već bio zašao u "carstvo belog", nije bio poznat po bilo čemu. Obična polukriminalna vaška, koja je tražila uhljebije na bilo koji način. "Proslavio" se ubistvom Arkana, koji je u kriminalnom svetu važio za "zverku". Neodoljivo me podseća na onog čoveka koji je Karadjordju odsekao glavu. Najinteresantniji od svega, bio je "nestanak" ovog čoveka, koji je odjednom "ispario" sa ovih prostora. Siguran sam, da ga je, čak i u Južnoafričkoj Republici, stigla ista ona "sekira" kojom je i on mahao i sekao glave. Bio je dobar i brižan?!

milovan

pre 5 godina

Bio je zbilja brizan razbojnik koji je osudjen na 30 godina. I sta sada treba >?? Da ga zalimo ??!!

Djeneral

pre 5 godina

Radio.za drzavu i dibio od.drzave.Nista.cudno

Dragan

pre 5 godina

Kako se zna da ga Je neko cekao Odakle ta informacija ne kontam to Je izmisljotina Covjek pobjegao Ako Je uopste I bio u restoranu

Pepa prasac

pre 5 godina

prodao ga je "saradnik" a za koliko novca saznacemo, sve se sazna u carsiji..

Maja

pre 5 godina

Ubili ga da ne govori o ostalim saradnicima,političarima umešanim u svašta.

Djoka Rdjovic

pre 5 godina

Dobro da su nestali i Arkan i ovog Milana.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija