• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

13.05.2018

22:52

NADICA POGINULA U UKLETOJ ZGRADI?! Majka ugledala ćerkino telo na pločniku, jauci odzvanjali Novim Sadom!

Vesti

NADICA POGINULA U UKLETOJ ZGRADI?! Majka ugledala ćerkino telo na pločniku, jauci odzvanjali Novim Sadom!

Podeli vest

Nadica Ilić (41), nastradala je oko 12.30 časova, prilikom pada sa terase sa četvrtog sprata u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, Nesrećna žena je na terasi porodičnog stana nameštala zavese na terasi, a onda je iznenada pala i smrtno stradala. Medicinska ekipa hitne pomoći, nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt 

Nadica inače zaposlena u trgovini, u nedelju je imala slobodan dan, te su ona i majka Štefica, sa kojom živi u porodičnom stanu, odlučile da ga spreme. Majka je poslovala po kuhinji i kuvala ručak, a ćerka je prala veš, zavese i spremala.

Kako je posle nesreće koja ju je zadesila ispričala majka Štefica, leti na terasi koriste malo deblju zavesu, kako bi se zaštitile od sunca.

- Popela se na stolicu da okači tu prokletu zavesu – kaže ucveljena majka. 

- Nisam čula kada je pala, izašla sam da je pozovem na ručak, ali je na terasi nije bilo. Kada sam pogledala dole, videla sam kola hitne pomoći.

Kako se tačno nesreća dogodila, zasad se samo pretpostavlja. Ne isključuje se mogućnost da je Nadica izgubila ravnotežu u jednom trenutku dok je kačila zavesu, i da se sunovratila sa velike visine. Postoji i mogućnost da sjoj se zbog položaja u kom je bila, sa podignutim rukama i teškim zavesama u rukama, zavrtelo u glavi.

Majka sa kojom je Nadica ostala da živi posle pogibije oca pre dvadesetak godina u saobraćajnoj nesreći, odmah strčala dole, a već je bila stigla i policija. Ugledala je strahovit prizor, a od bola za svojim detetom je zajaukala.

UKLETA ZGRADA

U višespratnici sa brojem 6 u fruškogorskoj ulici, u kojoj se u nedelju dogodila tragedija, pre pet i po godina se dogodilo ubistvo. Darijan Musić je u svom stanu na 14. spratu, 12. novembra 2012. godine na smrt pretukao devojku Vladislavu Červenko (25) sa kojom se zabavljao. On je zbog teškog ubistva osuđen na 35 godina zatvora. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija