• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

21.05.2018

22:49

STRAVIČNI DETALJI NESEĆE! Stravična saobraćajka na autoputu na Novom Beogradu! JEZIVO SAMOUBISTVO Uleteo u kontrasmer i zabio se u mini-ven

Vesti

STRAVIČNI DETALJI NESEĆE! Stravična saobraćajka na autoputu na Novom Beogradu! JEZIVO SAMOUBISTVO Uleteo u kontrasmer i zabio se u mini-ven

Podeli vest

Bivši taksista Milomir Belić (65) neregistrovanim autom, punim smeća, namerno uleteo u kontrasmer na autoputu kod Tošinog bunara i zabio se u "folksvagen kedi" * Milomir poginuo, šestoro povređeno u mini-venu

Bivši taksista Milomir Belić (65) ubio se preksinoć oko 23.50 tako što je "opel astrom" namerno uleteo u kontrasmer na autoputu na Novom Beogradu i direktno se zabio u "folksvagen kedi"! Belić je na mestu ostao mrtav, dok je šestoro putnika iz mini-vena pukom srećom preživelo stravični sudar!

Belić je upravljao neregistrovanim autom, prepunim smeća, a u poslednje vreme je psihički oboleo!

Neki ga izbegli

Jezivi sudar dogodio se u blizini Geneks kule, kod isključe

Oboleo

Belić je iz Zemuna, a njegovi poznanici potvrdili su da je u poslednje vreme imao psihičkih problema

Izvor iz istrage

nja za Bežanijsku kosu. Belić je u suprotnom smeru vozio oko 650 metara. Nekoliko vozila je uspelo da ga izbegne, a onda se u njega direktno zakucao "folksvagen kedi" u kom je bilo šest osoba.

U policiji pretpostavljaju da je nesrećni taksista hteo da se ubije, jer je u poslednje vreme imao psihičkih problema.

- Od siline udara, motor je uleteo u kabinu i odbacio Belića na zadnje sedište. On je na mestu poginuo. Cela prednja polovina "opela" bila je potpuno smrskana. Auto je bio pun nekog otpada, plastičnih flaša i novina, koji su posle sudara ostali razbacani svuda oko mesta nesreće - navodi naš sagovornik iz policije.

Bojan Marić (38), koji je upravljao "kedijem", kao i pet njegovih saputnika, pukom srećom nisu teže povređeni.

- Svi su bili uredno vezani u mini-venu, dok Belić nije imao vezan sigurnosni pojas u svom vozilu. Patrola saobraćajne policije je na mestu nesreće alkotestirala vozača "kedija" i utvrđeno je da on nije imao alkohola u krvi. Dvoje povređenih su prevezeni u Urgentni centar, a ostalima je pomoć ukazana na mestu udesa. Vozač "kedija" je izjavio policajcima kako se taksista iznenada stvorio ispred njega i da nikako nije mogao da ga izbegne - kaže naš sagovornik.

Slični slučajevi

25. februar 2018. - Sava O. (46) iz Beograda vozio je suprotnim smerom na Brankovom mostu. On je kažnjen novčano sa 179.000 dinara, a dozvola mu je oduzeta na devet meseci.

13. maj 2017. - M. S. (59) uhapšen jer je vozio auto pijan putem Subotica - Beograd u suprotnom smeru, prema Subotici. Policija je M. S. zaustavila kod Feketića, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao oko tri promila alkohola u krvi.

7. april 2017. - Mlađi Novosađanin uhapšen jer je vozio "opel astru" u kontrasmeru na autoputu u blizini Novog Sada. Vozač je uhapšen nakon što je udario u drugi automobil, koji mu je naišao u susret, ali srećom tada nije bilo teže povređenih.

Telo na obdukciji

Inače, istragom je utvrđeno da je Belić ranije radio kao taksista, ali da se time ne bavi već nekoliko godina.

- Njegov "opel" ima tablice sa oznakama taksija, ali nije registrovan već duže od godinu dana. Belić je iz Zemuna, a njegovi poznanici potvrdili su da je u poslednje vreme imao psihičkih problema. Auto mu je stalno bio pun nekog otpada, a živeo je kao beskućnik, iako to nije bio. Sve ukazuje na to da je želeo da okonča sebi život u svom autu - dodaje on.

Belićevo telo je prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja bi trebalo da pokaže da li je u momentu nesreće bio pod dejstvom alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija