• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

05.06.2018

14:07

OBRT U SLUČAJU NESTALE KRISTINE! Poslala mejl stravične sadržine, OPTUŽUJE RODITELJE I UJAKA ZA ZLOSTAVLJANJE!

Vesti

OBRT U SLUČAJU NESTALE KRISTINE! Poslala mejl stravične sadržine, OPTUŽUJE RODITELJE I UJAKA ZA ZLOSTAVLJANJE!

Podeli vest

Saša Videnović, otac nestale Kristina Videnović (18) iz Dragocveta kod Jagodine kaže da je njegova ćerka živa i da se javila policiji mejlom, ali da je taj mejl za porodicu – zastrašujući!

- Poslala je mejl u kome piše da je ona žrtva zlostavljanja od strane porodice. Piše kako sam je ja tukao štapom, izbacivao gladnu na hladnoću, kako nije smela zbog mene da jede sa nama za stolom… piše kako ju je ujak silovao kada je imala 8 godina. Kako sam je terao da se oblači kao muškarac. Piše kako je deda ubio njenog psa batinama. I da je zbog svega toga i torture morala da pobegne od kuće - priča Saša za Infocentralu.

KRISTINU SVI TRAŽE! Ostavila je oproštajnu poruku, a na ove detalje NIKO NIJE OBRATIO PAŽNJU!

Za tvrdnje u mejlu, Saša kaže da ih je njegova ćerka sve izmislila.

- Ništa od toga nije tačno. Nikada je nisam tukao. Ujak jeste problematičan jer je alkoholičar, ali ona nikada nije sama ostajala sa njim. To sigurno nije tačno. Uvek je bila sa nama. Pas je umro od starosti, imao je 14 godina. U šoku smo šta je sve ona napisala policiji. Siguran sam da je mejl napisala pod nečijom prisilom. Ona je već 20 dana u Rimu, neko to finansira. Ona nije imala para, neko joj je poslao i neko joj plaća boravak tamo. Nikada je nisam terao da se oblači kao muškarac, ona ima bar 50 pari pantalona koje je sama sebi kupila - kaže Saša.

Privatna arhiva


Otac dodaje i da je Kristina mejlom poslala i fotografiju na kojoj se vidi da je bleda i umorna i da je iza nje, kompjuter. Majku je, kaže, najmanje pominjala, a većina optužbi je išla na njegov račun i račun ujaka koji takođe živi u Dragocvetu.

MISTERIOZNI NESTANAK KRISTINE VIDENOVIĆ (18): Pobegla od kuće bez traga, roditelji u strahu MOLE ZA POMOĆ!

Podsetimo, Kristina je nestala u noći između 16. i 17. maja. Roditelji su odmah prijavili njen nestanak, a nedelju dana kasnije alarmirali su i medije. Otac i majka Nataša molili su Kristinu da se vrati kući, uplakani i vidno potrešeni. Šta je zapravo istina u ovoj priči utvrdiće istraga.

Porodica nikad nije imala problema i nikada ranije nije se desilo da Kristina ode od kuće. Štaviše, bila je, kako kaže zabrinuti otac, "kućni tip" i nije imala dečka.

- Budući da je srčani bolesnik i da je imala problema sa skoliozom, postala je povučena. Nije izlazila nigde, već je sedela kod kuće. Mi smo skladna porodica u kojoj nema svađe niti bilo kakvog konflikta. U pismu je navela da nije smela da ode od kuće jer bih je ja navodno ubio. Ništa od toga nije tačno - kaže očajni otac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija