• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2018

09:38

(VIDEO) PROGOVORILA M. M. (13), ŽRTVA NEZAPAMĆENOG IŽIVLJAVANJA DEVOJČICE SILEDŽIJE IZ ŽARKOVA: Milenica me je pretukla iz čistog hira, TAKO JOJ JE DOŠLO!

Vesti

(VIDEO) PROGOVORILA M. M. (13), ŽRTVA NEZAPAMĆENOG IŽIVLJAVANJA DEVOJČICE SILEDŽIJE IZ ŽARKOVA: Milenica me je pretukla iz čistog hira, TAKO JOJ JE DOŠLO!

Podeli vest

Milenica me je pretukla iz čistog hira i besa, jer je videla da je starija i veća od mene! Ovo su reči trinaestogodišnje M. M., učenice Osnovne škole "Ljuba Nenadović" u Žarkovu koju je prošle srede Milenica G. (15) siledžijski pretukla i maltretirala u školskom dvorištu

Prema rečima M. M., žrtve nezapamćenog vršnjačkog nasilja, Milenici je došlo da se iživljava i izabrala je baš nju iz čista mira, bez ikakvog povoda.

Voli da se iživljava
Videla je da je jača i veća od mene i počela da se iživljava. Baš joj ništa nažao nisam učinilaM. M. (13)

- Napala me je jer je videla da je jača od mene. Sitnija sam i slabija od nje, a uz to je i dve godine starija od mene. Zato je počela da se iživljava nada mnom. Za ovo ne postoji razlog. Tukla me je iz čistog hira, ništa joj nisam učinila - ispričala je M. M. drugaricama.

Podsetimo, snimak ovog incidenta, na kom se jasno vidi kako Milenica krvnički šamara dve godine mlađu devojčicu, vređa je i viče na nju, a potom je i šutira kolenom u lice, ubrzo je osvanuo na internetu i počeo da kruži društvenim mrežama. Napad se desio u dvorištu škole u koju ide M. M., nešto posle 19 sati, nakon završetka nastave, kada u školi nije bilo ni nastavnika ni obezbeđenja.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TINEJDŽERKA TUKLA DRUGARICU, ostala deca SVE SNIMALA I NAVIJALA!

Da stvar bude gora, samo četiri dana posle ovog događaja, devojčica siledžija je prerezala vene i pretila da će skočiti sa trećeg sprata zgrade u naselju Žarkovo. Ova problematična devojčica je inače učenica prvog razreda Hemijske škole u Beogradu, a trenutno je smeštena u bolnici "Laza Lazarević".

(VIDEO) UŽASNO! POKUŠALA DA SE UBIJE DEVOJČICA (15) koja na jezivom snimku BRUTALNO TUČE SVOJU DRUGARICU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lav

pre 5 godina

Sta ovi mangupi sto vicu nemoj nisu na vreme odvojili ovu divljakusu. Dosli su sa namerom da snimaju jer je sve verovatno dogovoreno da biju jadnu devojku.

mostarac

pre 5 godina

Ima jedan sport, zove se karate, drugi se zove dzudo, treci kik box.... pa kad treniras i kad cuju... plavi pojas, braon pojas, majstor borilackog sporta... malo ipak drugacije razmisljaju hoce li vas maltretirati ili ne... Znoj, trening i ne brini...

Drndo Maroje

pre 5 godina

Sto se sporta tice u prvu si,zdrav je...izbaci se visak energije.Ali postoji i nesto van sporta za ovakve nasilnike a zove se...fosna,bezbolka,stangla i da ne zaboravimo gradjevinski materijal cigla.Pa kad je opicis jednom po labrnji ne verujem da bi probala opet da glumi ludilo.

Zlaja

pre 5 godina

Koren je tamo negde.... Kakav roditelj takvo dete. Dvadeset godina u prosveti ko na skeneru se dokazalo,

Drndo Maroje

pre 5 godina

Eeee zelim joj dug ostanak u Lazi i da od nje naprave ikebanu lekicima.

Carica996

pre 5 godina

Sad je gde joj mesto fala bogu da postoje i dalje dusevne bolnice poput "Laze", i Topaje da ovakvi odmore malo tamo

Aleks

pre 4 godine

Ucite ljudi decu da se brane. I da neko od nadleznih reaguje,sto se sigurno nece desiti bar ne na adekvatan nacin, steta je vec nacinjena.Trebala je da skoci zajedno sa roditeljima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija