• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.07.2018

21:54

NAČELNIK UKP DEJAN KOVAČEVIĆ: MUP će pronaći ubice advokata Ognjanovića!

Vesti

NAČELNIK UKP DEJAN KOVAČEVIĆ: MUP će pronaći ubice advokata Ognjanovića!

Podeli vest

U Ulici Antifašističke borbe, ispred zgrade kod broja 45, večeras je ubijen advokat Dragoslav Ognjanovića, njegov 26. godišnji sin ranjen je u predelu desne ruke, a policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin, saopštio je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević

- Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, a počinilac krivičnog dela uhapšen- naveo je Kovačević.
Na advokata Dragoslava Ognjanovića (56) i njegovog sina, koji nije životno ugrožen, pucano je oko 19.30 časova u Ulici Antifašističke borbe, u prolazi ispred zgrade kod broja 45.

U SAČEKUŠI UBIJEN MIŠA, SANJA OSTALA UDOVICA: Ni godinu dana nije trajala ljubavna idila bivše misice i poznatog advokata, ĆERKICA LARA OSTALA BEZ TATE!



Ognjanović je bio advokat Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.

UBIJEN ADVOKAT LUKE BOJOVIĆA DRAGOSLAV MIŠA OGNJANOVIĆ: U sačekuši ranjen i njegov sin, policija PROGLASILA AKCIJU VIHOR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danko

pre 5 godina

Kriminalcima se mora stati na put ovo je vise nego strasno, advokati se moraju zastititi pa u celom svetu postoje advokati njihov je to posao da brane ljude grozno!

Sasa

pre 5 godina

Nasa policija je odmah bila na mestu dogadjaja bez obzira od vrste dogadjaja,svaka cast .

Anabell

pre 5 godina

Nadam se da ce policija resiti ovaj slucaj uspesno,i da ce uspeti da nadje i kazni ubicu.

Vera

pre 5 godina

Verujem da će nadležni uraditi sve u njihovoj moći da se počinioci privedu pravdi.

Obrad Savčić

pre 5 godina

Nadam se da će policija pronaći ove kriminalce i da će biti privedeni licu pravde.

pera

pre 5 godina

Kaznene mere moraju da se poostre. Ukidanje nanogice i drustveno korisnog rada. Kad te zatvore, da svet i zaboravi da postojis. Kriminalci su glavne atrakcije u medijima. Omladina se ugleda na njih. Sve "lako cemo" resiti ubistvom i nasiljem. Katastrofa

Dragica

pre 5 godina

Pocinioce treba kazniti. Niko nije iznad zakona.

Nena

pre 5 godina

Siguran sam da ce policija pronaci pocinioca ovog dela....

Mina

pre 5 godina

Uveren sam da ce policija pronaci pocinioca ovog dela....

voja

pre 5 godina

Verujem da policija ima jos cinjenica i dokaza ali nije za javnost svakako

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija