• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

03.08.2018

08:12

HULIGANI UHAPŠENI NA KONCERTU BORE ČORBE: Tražili mu da im peva navijačke pesme, PA IZAZVALI OPŠTU TUČU!

Vesti

HULIGANI UHAPŠENI NA KONCERTU BORE ČORBE: Tražili mu da im peva navijačke pesme, PA IZAZVALI OPŠTU TUČU!

Podeli vest

Policija je uhapsila Dušana M. (21) i Dejana D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu Riblje Čorbe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali opštu tuču

Na meti huigana našao se i sam frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su terali da peva navijačke pesme!

- Dvojica mladića počela su da divljaju i tražili Bori Čorbi da peva navijačku himnu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili. Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni trada ustremili i na njega - ispričao je jedan od očevidaca.

Obezbeđenje nije uspelo daih obuzda, pa je pozvana policija. Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

A NEKAD SU BILI ORTACI... ČORBA: Balašević zbog Olivere niti piša niti se*e! ĐOLE: Boro, ti si predgrupa Lukasu!

Povodom ovog incidenta novinari su pozvali i Boru Čorbu, koji je ispričao šta se desilo tokom koncerta.

- Nije valjda da su uhapšeni? Jao, baš mi je žao - bila je njegova prva reakcija.

- Hteli su da otpevam Zvezdinu navijačku pesmu "Ne veruj im, sine". Međutim, kako nam nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu strofu, čisto nešto malo - kaže roker.

On dodaje i da ne zna šta se posle dešavalo.

- Video sam samo da se u jednom trenutku obezbeđenje nešto uzmuvalo, ali ne znam šta se desilo. Dešavalo se milion puta i da mi na koncertima dovikuju svašta. Ovi momci su prema meni bili okej i žao mi je što se tako završilo - završio je Bora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija