• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

16.08.2018

23:44

ŠPANSKU MISICU SPASILI NAŠI LEKARI! Devojci teško povrđenoj u mafijaškom obračunu neće AMPUTIRATI NOGU!

Vesti

ŠPANSKU MISICU SPASILI NAŠI LEKARI! Devojci teško povrđenoj u mafijaškom obračunu neće AMPUTIRATI NOGU!

Podeli vest

Nekadašnja misica Marbelje Špankinja Olac Bilbao Gonzales (20) sa nestrpljenjem čeka operaciju noge na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, koju bi sutra trebalo da izvrši tim najboljih srpskih lekara!

Uprkos tome što je Olac prvobitno tražila da napusti Srbiju i medicinsku pomoć potraži u rodnoj Španiji, ona se ipak predomislila i poverenje ukazala srpskim hirurzima.

 - Olac je u sredu prebačena iz KBC "Zemun" na VMA. Nimalo nije klonula duhom, iako ima ozbiljnu povredu kolena i dela potkolenice. Svesna je da je ovo njena životna bitka koju mora da dobije i s nestrpljenjem čeka operaciju. Posle dodatne dijagnostike na VMA, lekari su odbacili amputaciju noge kao jedino rešenje i odlučili da urade rekonstrukciju - kaže naš izvor i navodi da joj predstoje operacija i dug oporavak. 

- Hirurška intervencija u vidu rekonstrukcije neće biti nimalo laka, a najbolji tim srpskih lekara spreman je da misici spase nogu. Devojka se smirila posle prvobitnog šoka zbog situacije u kojoj se našla. Na VMA ima najbolju moguću negu i svasna je da zbog ozbiljnosti povrede mora da bude jaka. Ona uopšte ne pominje odlazak iz Srbije. U Beogradu će ostati najmanje mesec dana, dok se njeno stanje ne stabilizuje. Veruje srpskim lekarima i nema posebne zahteve od medicinskog osoblja - zaključio je izvor.

Bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. avgusta u eksploziji na Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil Strahinje Stojanovića (28), koji je, navodno, u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio.

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK SE ŠIRI SRBIJOM! Uključio se direktno iz svog ZASADA MARIHUANE!

MISICA ĆE OSTATI INVALID! Strašna sudbina lepotice iz Marbelje, teško ranjene U MAFIJAŠKOM OBRAČUNU

ŠPANSKA MISICA ŽRTVA MAFIJAŠKOG RATA! Ubice podmetnule bombu pod auto, META NAPADA BIO NJEN DEČKO STRAHINJA STOJANOVIĆ!

Skup i rizičan transport u Španiju

Specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije dr Milomir Gačević kaže za da bi transport Olac Bilbao Gonzales u inostranstvo doneo određene rizike, ako bi ona zahtevala da medicinsku pomoć potraži van naše zemlje.

- Transport je prihvatljiv ako je pacijentu povređeno samo meko tkivo, ali ako je povrđena i kost, kao što je to slučaj kod gospođice, transport je rizičniji. Cena dopremanja ovakovog pacijenta u inostranstvo zavisi od toga da li je let na redovnoj liniji ili se iznajmljuje privatni avion. Koliko mi je poznato, suma se kreće između 5.000 i 10.000 evra - kaže dr Milomir Gačević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Plastika

pre 5 godina

A brate na sta ova lici. Nemam reci da opisem osecaj koji u meni izaziva ovakva...kao neku jezivu lutku da gledam.

SARA

pre 5 godina

SRBIJA JE POSTALA OPASNA ZEMLJA DA BI SE U NJOJ ZIVELO. SVAKI DA UBISTVA I PORODICNO NASILJE. PROCENTUAL VISE NEGO U CELOJ EU. STA SE TU DESAVA U SRBIJI.

Miloje

pre 5 godina

KBC Zemun i VMA poseduju Hiperbaricnu komoru koja jedini izbor u ovakvim stanjima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija