• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

05.09.2018

13:06

SKANDAL! SARA VIDAK OSUĐENA NA ČETIRI MESECA ZATVORA: Javnost u Srbiji zgrožena brutalnošću milogorskog suda!

Vesti

SKANDAL! SARA VIDAK OSUĐENA NA ČETIRI MESECA ZATVORA: Javnost u Srbiji zgrožena brutalnošću milogorskog suda!

Podeli vest

Beograđanka Sara Vidak proglašena je krivom za napad na sutkinju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić. Sud joj je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osudio na kaznu zatvora od četiri meseca

Vidak je odlukom suda ukinut pritvor do pravosnažnosti presude, prenose podgoričke mediji. Saru Vidak je Osnovno državno tužilaštvo teretilo za fizički napad na sutkinju Stanišić.

Sarina majka, Olivera Vidak je, u Osnovnom sudu u Kotoru, u svedočenju istakla da im se sutkinja obraćala neprijatnim tonom i ponavljala kako ona nije nadležna za njihov slučaj.

Olivera Vidak je navela da je sutkinja njenu ćerku uhvatila za ruku, kao i da je nju odgurnula.

- Kada je Sara upitala odakle Vam pravo da me dirate tek tada je Stanišić povikala da je napaduta - izjavila je starija Vidak.

Ona je pred sudijom Momirkom Tešić rekla da je Stanišić samu sebe štipala, što je, tvrdi video njen maloletni sin koji je sedio u hodniku.

CELO KLADOVO JE GLEDALO ANABELU (8) KAKO TUMARA ULICAMA I SVI SU ĆUTALI! Tragična priča devojčice čije je telo izvučeno iz Dunava

Pred sudom je govorio i momak Sare Vidak, Stevan Prpa, koji je takođe tvrdio da je sutkinja Stanišić uhvatila Saru za ruku, kao i da je policajac gurao njenu majku Oliveru Vidak.

I on je u svom iskazu istakao da je Sarin brat u jednom momentu povikao da sutkinja Stanišić sama sebe grebe i štipa.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JELENINA SMRT JE MISTERIJA O KOJOJ BRUJI CEO KRUŠEVAC! Majka objavila slike brutalno pretučene ćerke i tvrdi da je za tragediju kriv njen dečko!

Pročitan je i izveštaj vještaka medicinske struke u kojem se navodi da su kod Stanišić konstatovane ogrebotine i crvenilo u predelu desnog ručnog zgloba što je moglo nastati od stezanja i grebanja noktima, a konstatovana je i psihička reakcija na stres.

Advokat optužene Vidak Srđan Lješković rekao je da nije naloženo uzimanje tkiva ispod noktiju njegove klijentkinje kako bi se videlo da li odgovara nalazu, a povrede Stanišić nisu ni fotografisane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Samo neka Srbi požure kod crnogoraca. Narode srpski, valjda još ima mora gde možemo letovati za sopstveni novac a ne tamo. Treba ih proterati sve iz ove naše Srbije.

Jenki

pre 5 godina

Sramota... bez i jednog materijalnog dokaza... Ali Bozja kazna svakog stigne i to tamo gde najvise boli. Zivi bili pa videli!!!

Mrča

pre 5 godina

Za sve je kriv Stevica gulafer,em je napravio prekršaj,kako je sam priznao,em je poveo ovo krho devojče i njenu majku da ga brane pred sudom.To je bruka za svakog časnog Crnogorca.Miči mi se jado,neću više da čujem za tebe. Jedina vajda za Saru je što je cena popularnosti nekada visoka,ali po meni je bolje i ovo nego da je morala da provede tri meseca u zadruzi a đetići su kavaljeri neće njoj ništa loše da se desi u ćuzi.

Neko

pre 5 godina

Trcite opet svi u tu rupu od CG,i neka vas,biju,maltretiraju,tako treba,a vi im jos placajte i doprinosite im turizmu..

Ana

pre 5 godina

Sta jos trena da se desi i da Srbi iz Srbije shvate da ne treba letovati u Crnoj Gori.

Stolomir

pre 5 godina

Sara V. je drzavljanka Kanade, a ne vidoh da se ta zemlja nesto potresla. Nejasno je u kom svojstvu je ona uopste komunicirala sa sudijom - tuzena nije, ostecena nije, advokat nije.

Duško Petić

pre 5 godina

U pravu su Englezi. SVE treba snimati.

miki

pre 5 godina

Ko je to zgrozen.Da nije malo vise uzela slobode za sebe.To je druga drzava i mora se postovati.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija