• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

14:42

SVI DETALJI STRAVIČNE PORODIČNE DRAME U SRPSKOJ CRNJI: Bebi su počeli da rastu zubići i dobila je temperaturu... A ONDA JE USLEDIO HOROR!

Vesti

SVI DETALJI STRAVIČNE PORODIČNE DRAME U SRPSKOJ CRNJI: Bebi su počeli da rastu zubići i dobila je temperaturu... A ONDA JE USLEDIO HOROR!

Podeli vest

Filip Lakatuš (19) iskasapio se nožem u bolnici kad su mu rekli da mu je umro sin star svega devet meseci. Beba umrla posle banalnih problema sa rastom zuba i temperaturom

Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje izbo se nožem čak 19 puta po stomaku i grudima u bolnici u Kikindi kad su mu lekari rekli da mu je preminuo sin Laris, star svega devet meseci! Očajni otac je u teškom stanju prebačen u bolnicu, gde je operisan!

Bio veseo
Bio je veseo, ništa nije slutilo na tragediju... Obdukcija će pokazati šta se tačno desilo...Ostoja Jovanović

Smrt njegove bebe nastupila je posle banalnih problema sa rastom zuba i temperaturom, pa će tek obdukcija pokazati kako je došlo do tragedije.

Filipov deda Ostoja Jovanović kaže da je mali u poslednje vreme imao temperaturu oko 37 stepeni, što je pripisivano rastu zuba.

- Kada su ga odveli kod lekara, mali Laris je dobio uput za zrenjaninsku bolnicu, gde su mu propisali lekove i pustili su ga kući. Lekari su mu propisali čepiće, "brufen" i neke praškove... - priča uplakani Ostoja.

HOROR ISPRED BOLNICE U SRPSKOJ CRNJI! Očajni otac (19) se IZBO 15 PUTA kada je saznao da mu je preminuo devetomesečni sin!

Međutim, kaže on, kad je došao kući, Laris je iznenada izgubio svest.

- Filip je odmah krenuo sa bebom ka kikindskoj bolnici, naša rođaka je pokušavala Larisa da održi u životu, ali, nažalost, moj paunuk je tamo preminuo. Njegovo majušno srce nije izdržalo - rekao je očajni pradeda.

Informer

Deda Filipa Lakatoša

Rođaci u šoku

Rođaci preminule bebe ne mogu da se oporave od šoka, pogotovo jer nikom nije jasno od čega je umro mali Laris.
- Nemamo reči.... Zar ovako da se ugasi jedan mladi život, i to posle naizgled bezazlenog zdravstvenog problema - kaže Filipov rođak.

On dodaje da je mali Laris dan pre smrti bio raspoložen i igrao se u kući.

- Bio je veseo, ništa nije slutilo na tragediju... Obdukcija će pokazati šta se tačno desilo... Sve je to strašna nepravda, zašto ja nisam otišao, Laris je tek počeo da živi... - jadao se Ostoja.

Prema njegovim rečima, Filip nikako nije mogao da prihvati strašnu vest, pa je u bolnici, od šoka i tuge, potegao sečivo na sebe.

Izbo se po stomaku i grudima, pa je povredio plućnu i srčanu maramicu sa dva uboda, a sa još 17 je naneo sebi teške povrede po stomaku. Čudom je preživeo, zahvaljujući lekarima sa Instituta u Sremskoj Kamenici, koji su ga punih 12 sati operisali i sanirali mu povrede.

Nesrećni Laris je, inače, prvo dete Filipa i Dragane Lakatoš, koji su se u junu iz Berlina vratili u Srpsku Crnju.

Filip poseduje rumunsko državljanstvo, pošto mu je majka Rumunka, a sa sinom i suprugom je često odlazio u Nemačku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija