• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

15.09.2018

10:49

POTPUNI PREOKRET! Oglasio se sveštenik iz Mrčajevaca: Jasmina je svojevoljno došla kod mene, MAJKA JU JE TUKLA I UPALJAČEM PALILA KOSU! Lekarski nalazi devojčice OTKRILI ISTINU!

Vesti

POTPUNI PREOKRET! Oglasio se sveštenik iz Mrčajevaca: Jasmina je svojevoljno došla kod mene, MAJKA JU JE TUKLA I UPALJAČEM PALILA KOSU! Lekarski nalazi devojčice OTKRILI ISTINU!

Podeli vest

Nalazom ginekologa stavljena tačka na aferu sveštenika optuženog da je u kući prisilno držao bratanicu Jasminu S. (19). Miroljub Šćepović najavio tužbu

Na celu aferu oko slučaja raščinjenog sveštenika Miroljuba Šćepovića iz Mrčajevaca, koga je javnost optužila da je imao seksualnu aferu sa svojom bratanicom - devetnaestogodišnjom Jasminom S. iz istog mesta, da je devojku drogirao i zatočio u svojoj kući, stavila je tačku dr Dušica Isailović, ginekolog-akušer u čačanskom Domu zdravlja, koja je posle pregleda devojke konstatovala da je ona - nevina.

Nezvanično saznajemo da je Jasmina smeštena u sigurnu kuću u Čačku, da je policija zabranila viđanje sa ocem i majkom, pošto je policiji prijavila da su je roditelji fizički maltretirali, te da je zbog toga i zatražila zaštitu od Miroljuba, brata od ujaka njenog oca P. S.

(FOTO) OVO JE NARKO-POP IZ KRUŠEVCA! Paroh velikodrenovski Stefan BIO DROGIRAN PRILIKOM HAPŠENJA!

Miroljub ističe da će Jasmina, ali i on, podići tužbu protiv svih medija koji su prethodnih dana pisali da se između njih dogodio incest, ali i protiv svih žitelja Mrčajevaca koji su to isto tvrdili. On je za Novosti kazao da su svojim činjenjem pojedinci zauvek upropastili život jedne devojke, kao i njega i njegove porodice.

Pretučen u Podgorici

Foto: Privatna arhiva

Jasmina je pri dolasku u moju kuću molila da odemo negde iz Čačka, jer se plašila za svoju sigurnost, pa smo tako otišli u Crnu Goru. Tamo su nas, pronašli njen otac i njegovi prijatelji i brutalno me pretukli, a nju su stavili u gepek i odvezli. Ubrzo ih je uhapsila podgorička policija i sve ih privela.

- Jasmina je svojevoljno pre desetak dana došla kod mene u kuću, i to sa mojom ćerkom. Tada mi je ispričala da ju je majka bezbroj puta pretukla, da joj je upaljačem palila kosu, da je ujutru budi tako što je poliva hladnom vodom... Naježio sam se od tih priča i zato sam rešio da slučaj prijavim policiji i da je zaštitim - kazao je Miroljub.

Po povratku u Čačak, Jasmina je smeštena u sigurnu kuću, a njenim roditeljima zabranjen je svaki vid komunikacije sa njom. Nekoliko desetina Mrčajevčana se potom okupilo ispred kuće Miroljuba i njegov dom držali pod opsadom, optužujući ga za blud, drogiranje Jasmine, kao i za organizovanje raznih sektaških obreda u njegovom domu. Nesrećna devojka je sama odlučila da uradi ginekološki pregled, kako bi javnosti dokazala da je priča o seksualnom činu sa njenim stricom potpuna izmišljotina.

ĐAVOLJA POSLA! OTKUD POPU 27 KILA DROGE I TRANSVESTIT?! Požežani u šoku zbog hapšenja sveštenika OMILJENOG MEĐU VERNICIMA?!

- Gnusna je laž da sam zavodio maloletnice i da sam preprodavao drogu i oružje, kao i da sam osnovao nekakvu sektu. Svi će zbog takvih neistina odgovarati pred sudom. Žalosno je što je Jasmina na ovakav način morala da dokaže njihove bezočne laži, ali to je bio jedini način - rekao nam je Miroljub, naglašavajući da je službu sveštenika prekinuo nakon neslaganja sa crkvenim ocima o uvođenju novotarija u služenje.

- Hteli su da me linčuju, tukli su me, umalo ubili. Želeo sam samo da pomognem i zaštitim Jasminu. Imam troje dece i tako nešto, za šta su me optuživali, ne bi mi palo na pamet.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slave

pre 5 godina

I sta cemo sad? Upropastiste coveku i ovoj devojcici zivote, jadna vam majka na sudnji dan...

srdjan

pre 5 godina

Prvo upropastite čoveku život, pa onda spektakularan PREOKRET. Divota.

Apsurdistan

pre 5 godina

И да ли је сада ико одговорна за све ово што су радили девојци и овом свештенику ???

istina

pre 5 godina

To su naša srbska posla, čula rekla kazala, samo se u srbiji može destiti da te obtuže na osnovu lažnih priča koje kruže po komšiluku... Pope nedaj se, pred sud sve, da jim se sudi...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija