• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2018

21:26

(VIDEO) ZBOG OVOGA JE POČELA TUČA NA ZAKINTOSU! Srpska hostesa slikala selfi sa Hendersonom, a onda je POČEO OPŠTI HAOS! Objavljen novi snimak!

Vesti

(VIDEO) ZBOG OVOGA JE POČELA TUČA NA ZAKINTOSU! Srpska hostesa slikala selfi sa Hendersonom, a onda je POČEO OPŠTI HAOS! Objavljen novi snimak!

Podeli vest

Suđenje devetorici osumnjičenih, od kojih je sedam Srba, za ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona na Zakintosu, počelo je 21. septembra u Grčkoj, a pored srpskih mladića, na optuženičkoj klupi su i jedan Grk i jedan državljanin Velike Britanije poreklom iz Bosne i Hercegovine.Oni su, podsetimo, u ovom slučaju optuženi su za učešće u prebijanju Hendersona u noći između 7. i 8. jula 2017. godine, u klubu "Bar kod", u mestu Laganas

Prema dosadašnjim informacijama, sve je počelo zbog selfija koji je srpska hostesa Danica V. napravila sa Hendersonom. Odmah nakon toga za stolom je došlo do rasprave, a na snimku se vidi kako je jedan od prisutnih razmenio nekoliko reči sa Hendersonom i opalio mu šamar. Bakari mu je uzvratio udarivši ga flašom u glavu, a onda je počela tuča koja se završila smrću nesrećnog Amerikanca.

Međutim, snimci koje su objavili američki mediji i dalje su iseckani, pa se ne može sa sigurnošću tvrditi ko je započeo tuču.

Početak sukoba se može videti na snimcima sigurnosne kamere, koji pokazuju kako posle rasprave mladić udara Bakarija u lice, i kako Bakari uzvraća udarac posle čega ostali počinju da se priključuju tuči koja se odmah prebacuje napolje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
princip

pre 5 godina

Đubre americko, hoce da se kurci kao i svi ameri....prepotentni idioti koji ostale smatraju stokom...sto je trazio to je i dobio!

SS

pre 5 godina

Hostesa.Sad se tako zovu prefinjene ku*ve ustvari,a kome su one donele dobro u životu.To jadnici neznaju izgleda pa sad ispaštaju njenu želju za prostitucijom i zaradom od amera..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija