• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

15:19

(FOTO) NESTALA žena iz Bele Palanke: Očajna ćerka moli za pomoć!

Vesti

(FOTO) NESTALA žena iz Bele Palanke: Očajna ćerka moli za pomoć!

Podeli vest

Jagoda Mladenović Iz Bele Palanke nestala je 11. avgusta. U trenutku nestanka 65-godišnja žena na sebi je imala plavo-sivu trenerku, a karakteristično je da hoda sa jednom štakom

Njena ćerka se obratila za pomoć.

- Nestala je moja majka Jagoda Mladenović 11. avgusta 2018. godine, sa prebivalištem u Beloj Palanci, blizu Pirota. Rođena je u mestu Glogovac 15. juna 1953. Visoka je 165cm, težine 70 kg, sede kose i braon očiju. Teže je pokretna, tako da koristi štaku pri hodu, koju je i imala kad je zadnji put viđena. Na sebi je imala bluzu na pruge, tamno plave trenerice i bele patike, kao i malu kesu sa nešto garderobe. Viđena je u Beogradu, Slavija. I sada postoji sumnja da se nalazi u Beogradu - napisala je ćerka nestale.

Ako neko ima bilo kakve informacije o nestaloj ženi neka obavesti najbližu policijsku ispostavu, jer je nestanak prijavljen ili neka pozove Jagodinu ćerku Milenu, na telefon 0611826514.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija