• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2018

16:09

(FOTO) NAJBOLJA DRUGARICA MARIJE ĆURČIĆ OPROSTILA SE EMOTIVNOM PORUKUM OD "MALE ČUPAVE"! Ljuta sam na tebe, jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem...

Vesti

(FOTO) NAJBOLJA DRUGARICA MARIJE ĆURČIĆ OPROSTILA SE EMOTIVNOM PORUKUM OD "MALE ČUPAVE"! Ljuta sam na tebe, jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem...

Podeli vest

Brojni prijatelji Marije Ćurčić koja se u nedelju 11. novembra, oko 23 časa, obesila u stanu u kojem je živela, opraštaju se od nje emotivnim porukama na društvenim mrežama

Nakon srceparajućeg pisma koje je objavio Marijin prijatelj, DJ Vladimir Trifunović, oglasila se i njena najbolja drugarica Milica.

Evo kompletne poruke:

"Ej ti mala čupava...

Ljuta sam na tebe, znaš?! Jako. Ljuta jer nisam ni u ludilu mislila da neću imati priliku da te bar... bar još jednom najjače zagrlim dok nam se kose upliću, i dok svetu delujemo kao dva čupava žbuna koja se njišu. Ljuta sam jer ću te zauvek čekati da mi iz ćoška iskočiš sva srećna i nasmejana, sa dve duple vodke u ruci, govoreći mi: "Evo Mili, stiglo naše piće, nemoj da misliš da ćeš na ovome stati".

 

 

Ljuta sam jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem da si imala i da ćeš zauvek imati ljude koji te vole, i koji se trude da isprate tvoj nimalo lak tempo, i pruže ti ljubav. Ljubav koja ti je bila potrebna. Jer si velika. Jer si najbolja osoba koju sam znala. Jer si je*eni čokomafin, koji se ne plaši nikoga, i ničega i koji je spreman da odleti na kraj sveta. Na je*eni kraj sveta. Sa svojim timom raketa. Da uz bljesak krene!

Ljuta sam mnogo. Ponoviću ti to milion puta, i znam da me sada tamo negde u šljokičavom polju okružena unicorn-ima i dugama čuješ i smeškaš se onako ono tvoje, kad znaš da si jako zas*ala, ali ti je osmeh toliko sladak da ne mogu da odolim...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ej ti mala čupava... Ljuta sam na tebe, znaš?! Jako. Ljuta jer nisam ni u ludilu mislila da neću imati priliku da te bar.. bar još jednom najjače zagrlim dok nam se kose upliću, i dok svetu delujemo kao dva čupava žbuna koja se njišu. Ljuta sam jer ću te zauvek čekati da mi iz ćoška iskočiš sva srećna i nasmejana, sa dve duple vodke u ruci, govoreći mi “Evo Mili, stiglo naše piće, nemoj da misliš da ćeš na ovome stati”. Ljuta sam jer nisam imala BAR JOŠ JEDNU priliku da ti kažem da si imala i da ćeš zauvek imati ljude koji te vole, i koji se trude da isprate tvoj nimalo lak tempo, i pruže ti ljubav. Ljubav koja ti je bila potrebna. Jer si velika. Jer si najbolja osoba koju sam znala. Jer si JEBENI ČOKOMAFIN, koji se ne plaši nikoga, i ničega i koji je spreman da odleti na kraj sveta. Na jebeni kraj sveta. Sa svojim timom raketa. Da uz bljesak krene! Ljuta sam mnogo. Ponoviću ti to milion puta, i znam da me sada tamo negde u šljokičavom polju okružena unicorn-ima i dugama čuješ i smeškaš se onako ono tvoje, kad znaš da si jako zasrala, ali ti je osmeh toliko sladak da ne mogu da odolim.. I, čekaj.. izvini, s kim ja sad da idem na Tajlajnd, skoknem do Kongo-a, odem u New York, sednem na najvišu zgradu, i dok gledam sneg koji pada slušam Frank Sinaturnu u fensi odelu, i pijem vino. Kao prava gospodja, ma znaš bre kako smo sve mi već to smislile. E ali, sama? Sama bez moje puzlice koja me čini kompletnom. Jer, ja nisam Mili Vanilii bez tebe. Ja odbijam da budem Mili Vanili bez tebe, niti želim da me iko ikad više tako nazove, a da to ne budeš ti. Nikad. Volim te beskrajno ludo stvorenje jedno, volim te iz dubine duše i sve bih dala da možeš samo još jednom da me pogledaš i pitaš me “Trešnjice, a kad mi radimo onu našu tetovažu? Znaš kako smo se dogovorile, jedan deo trešnje ti, drugi deo ja, a zajedno smo potpuna. Zajedno smo jedna”. ? Vidimo se već negde u budućnost, na nekom lepšem mestu punom svih stvari koje voliš, koje volimo. I molim te da me čekaš, jesi čula? Nemoj da mi zapališ na tamo neki Zanzibar, samo zato što te mrzelo da me čekaš. Bićemo mi opet nekad zajedno, verujem u to, ćao najsladji mafinu na planeti. Voli te Mili. ?

A post shared by koji sam ja meni car (@milica_jo) on Nov 12, 2018 at 4:45am PST

 

I, čekaj...

Izvini, s kim ja sad da idem na Tajland, skoknem do Konga, odem u Njujork, sednem na najvišu zgradu, i dok gledam sneg koji pada slušam Frenk Sinatru u fensi odelu, i pijem vino. Kao prava gospođa, ma znaš bre kako smo sve mi već to smislile.

E, ali, sama? Sama bez moje puzlice koja me čini kompletnom. Jer, ja nisam Mili Vanilii bez tebe. Ja odbijam da budem Mili Vanili bez tebe, niti želim da me iko ikad više tako nazove, a da to ne budeš ti. Nikad.

Volim te beskrajno ludo stvorenje jedno, volim te iz dubine duše i sve bih dala da možeš samo još jednom da me pogledaš i pitaš me: "Trešnjice, a kad mi radimo onu našu tetovažu? Znaš kako smo se dogovorile, jedan deo trešnje ti, drugi deo ja, a zajedno smo potpuna. Zajedno smo jedna".

Vidimo se već negde u budućnost, na nekom lepšem mestu punom svih stvari koje voliš, koje volimo. I molim te da me čekaš, jesi čula? Nemoj da mi zapališ na tamo neki Zanzibar, samo zato što te mrzelo da me čekaš. Bićemo mi opet nekad zajedno, verujem u to, ćao najslađi mafinu na planeti.

Voli te Mili."

(FOTO) POSLEDNJA FOTKA LEPE MARIJE KOJA SE DANAS UBILA! Smeje se i grli RONALDINJA!

 

MANEKENKA SE OBESILA KAIŠEM O GELENDER NA GALERIJI U IZNAJMLJENOM STANU! Majka i otac su morali da obiju bravu, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neca

pre 5 godina

Ma ne nije droga samo vam se cini ..... Za redakciju, vise ste rubrika napisali kad je rec o Darku Lazicu i "klaberki" nego o bilo kojem pokojnom glumcu i pravom umetniku. Sistem vrednosti je otisao na smetljiste. Tuzno ...

Ljubo

pre 5 godina

A sto se namnozilo debila ,...nikada vise " pederluka" nije bilo vise .

Petra

pre 5 godina

Ničeg normalnog nema u ovome što piše. Slučaj za psihijatriju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija