• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

24.12.2018

13:40

SILOVAO DVA DEČAKA, PA SE BRANIO LUDILOM! Veštaci utvrdili da ih je OBLJUBIO SVESNO I SA ŽELJOM, PODIGNUTA OPTUŽNICA!

Vesti

SILOVAO DVA DEČAKA, PA SE BRANIO LUDILOM! Veštaci utvrdili da ih je OBLJUBIO SVESNO I SA ŽELJOM, PODIGNUTA OPTUŽNICA!

Podeli vest

Protiv D. S. (34) iz okoline Kladova Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je počinio produžena dela silovanja i obljube nad detetom. Njemu se na teret stavlja da je obljubio dečake stare 13 i devet godina. Iako se za njegov zločin saznalo još krajem septembra, optužnica je sada podignuta jer se čekalo psihijatrijsko veštačenje i sakupljanje svih dokaza

- Za ovo krivično delo predviđena je kazna u trajanju od pet do 15 godina. Više javno tužilaštvo zatražilo je maksimalnu kaznu zatvora od 15 godina. Psihijatrisko veštačenje utvrdilo je da je D. S. smanjeno uračinjiv, ali da je bio svestan svojih postupaka i da je želeo da počini dela za koja je optužen - saznajemo od nadležnih.

Inače, D. S. se i dalje brani ćutanjem.

Sve se otkrilo kada je tetka trinaestogodišnjaka zatekla kako puši duvan...

Foto: Informer

OPTUŽEN: D.S.

Policija je, slušajući priču starijeg dečaka bila zgrožena gadostima koje je ovo dete ispričalo.

- Dečak je, nakon što je pobedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D. S. odveo dete na "pecanje". Kada je video da su sami i da nema nikog u blizini, silovatelj je počeo da miluje dete po kosi, da mu govori kako je prelep, i pokušao je da ga poljubi. Prestravljeni dečak se dao u beg, ali ga je D. S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i držeći dečaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila. Zatim je nesrećnom trinestogodišnjaku podmetnuo sečivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne sme ni da zucne, inače će mu pobiti celu porodicu. Prestravljeni dečak je do sada ćutao - saznajemo od izvora bliskom istrazi.

POTRESNA ISPOVEST DEČAKA N. Š. (9) IZ SELA KOD KLADOVA Komšija me silovao više od godinu dana. Ćutao sam jer sam ga se bojao!

Na žalost, muke ovog dečaka tada su tek počele. Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje sms poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lepu tajnu, zakazivao sastanke, a dečak bi, bojeći se, uvek odlazio i sastajao se sa njim gde god bi D. S. poželeo.

- To je trajalo oko godinu dana. Za to vreme osumnjičeni je silovao dečaka i primoravao ga na oralni seks. Pre oko dva meseca dečaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dečak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo - saznajemo nezvanično.

U Rumuniji je tetka trinaestogodišnjaka zatekla sa upaljenom cigaretom i upitala ga zašto puši. Dečak se zbunio, pocrveneo i nije do odgovor. Ali, tetka je bila uporna pitajući ga da li ga nešto muči pa je propušio, ali ni tada nije dobila odgovor. Onda mu je otela mobilni telefon i pronašla poruke koje mu je D. S. slao. Tada su se majka i sin vratili u Srbiju i sve prijavili policiji.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni D. S. mesecima silovao i svog prvog komšiju, dečaka starog devet godina.

- D.S. je i sa ovim dečakom imao isti scenario. Silovao ga je, pretio mu da će mu pobiti porodicu, slao SMS poruke. Preplašeni dečak je sve trpeo. Verovatno se njegovo silovanje ne bi otkrilo da najpre nije otkriveno nad 13-godišnjakom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Jedina pravedna kazna za ove ludake je doživotna robija.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija