• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2018

09:32

(FOTO) VOZILO KOSOVSKE POLICIJE UDARILO U KOMBI SA SRPSKOM DECOM U GRAČANICI! U incidentu povređeno osam učenika!

Vesti

(FOTO) VOZILO KOSOVSKE POLICIJE UDARILO U KOMBI SA SRPSKOM DECOM U GRAČANICI! U incidentu povređeno osam učenika!

Podeli vest

Osam srpskih srednjoškolaca iz sela Donja i Gornja Brnjica povređeno je jutros u Gračanici kada je u kombi kojim su se vozili do škole udarilo vozilo Kosovske policijske službe


- Udes se dogodio na kružnom toku u Gračanici kada je vozilo Kosovske policijske službe u kojem su bila dva policajca tokom preticanja jednog vozila udarilo u kombi kojim su deca prevožena do škola - rekao je Srni komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Povređeni učenici su zbrinuti u Hitnoj službi u Lapljem Selu kod Gračanice i, kako je Srni rekla lekar Marina Madić, nisu životno ugroženi.

- Učenici su zadobili kontuzije i nisu životno ugroženi - rekla je Madićeva.

Foto: pink.rs

 

Direktor KBC Gračanica, Bratislav Lazić kaže da je svih desetoro povređenih, među kojima su vožač kombija i profesorka, prevezeno u KBC Gračanica, ali da je sedmoro već pušteno kući, dok je troje zadržano u bolnici. Njihovo stanje je stabilno, dodao je on. 

Dvojica kosovskih policajaca koji su povređeni u udesu prebačeni su u Urgentni centar u Prištinu na dalje lečenje.

Policija je odmah izašla na lice mesta i u toku je uviđaj.

Foto: pink.rs

 

U sudaru policijskog automobila i kombija sa učenicima u Gračanici lakše je povređena 21 osoba, saopštila je danas portparolka Regionalne policije u Prištini Fljora Ahmeti za prištinske medije.

Oko 6.30 dobili smo informaciju o udesu. U udesu su učestvovali vozilo policije i kombi koji je prevozio učenike. Do sada je lekarsku pomoć od posledica udesa zatražila 21 osoba. Prema informacijama koje imamo radi se o lakšim povredama - kazala je Ahmeti.

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nijazi Kuqi

pre 5 godina

Povredjenim ucenicima i policajcima zelim da brzo ozdrave .

Penzionerj

pre 5 godina

Krenuli ste na decu! Docice vam crni petak. Sve se placa, sve se vraca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija