• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

14.01.2019

13:53

DA NIKOM VIŠE NE PADNE NA PAMET! Kačar osuđen na 11,5 godina robije ZBOG RANJAVANJA POLICAJCA!

Vesti

DA NIKOM VIŠE NE PADNE NA PAMET! Kačar osuđen na 11,5 godina robije ZBOG RANJAVANJA POLICAJCA!

Podeli vest

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Dženana Kačara (36) na jedinstvenu kaznu od 11 godina i šest meseci zatvora jer je u septembru 2017. godine teško ranio policajca na dužnosti Dragana Čekanovića ispalivši u njega jedan metak

Sud je Kačara proglasio krivim za teško ubistvo u pokušaju i za nelegalno nošenje oružja iz kojeg je pucao na policajca.

Odbrana je tvrdila da Kačar nije imao umišljaj da policajca liši života i da je do ranjavanja došlo iz nehata dok je Više tužilaštvo ostalo pri tvrdnji iz optužnice da je osumnjičeni bio svestan da Čekanović obavlja službenu dužnost i da je pokušao da ga liši života.

Prvostepenom presudom Kačar je osuđen na deset godina zatvora a Apelacioni sud je naložio novo suđenje.

Kačar je 7. septembra sedeo sa prijateljima na terasi jednog kafića u centru grada i tada je izvadio pištolj i ispalio jedan metak koji je u stomak pogodio policajca koji je prolazio ispred lokala i naneo mu teške telesne povrede.

Kačar je tokom suđenja više puta ponovio da nije imao nameru da puca u Čekanovića i da mu je žao zbog svega što se dogodilo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 5 godina

20 godina minimum, pa neka onda glume mafijaše

SS

pre 5 godina

I to je malo.Brzo će on napolhe po našem sistemu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija