• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

22.02.2019

10:03

ŠABAN PREDOSETIO TRAGEDIJU! Kum otkrio da Šaulić NIJE ŽELEO DA IDE U NEMAČKU! Od njegove rečenice pred put proći će vas jeza!

Vesti

ŠABAN PREDOSETIO TRAGEDIJU! Kum otkrio da Šaulić NIJE ŽELEO DA IDE U NEMAČKU! Od njegove rečenice pred put proći će vas jeza!

Podeli vest

Šaban Šaulić preminuo je neposredno posle saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju ujutru na autoputu u Nemačkoj. Iz automobila u koji je udario pijani vozač, ostao je živ samo Šabanov kum Slobodan Boban Stojadinović koji je i dalje u Nemačkoj na oporavku

Boban se prisetio detalja saobraćajne nesreće i kako je izgledao Šaban kada ga je poslednji put video, onda je otkrio i da pevač nije želeo da ide na poslednji nastup.

- Umeo je da me pita gde radimo sledeće nedelje, a kada je bio poslednji nastup u pitanju i kada je čuo da je Nemačka rekao mi je: "Pa što mi to nisi pomerio za neki drugi put. Sad smo bili u Nemačkoj, zašto idemo opet". Rekao sam mu da je to neki ranije dogovoreni nastup i da je drugi grad u pitanju i da to dugujemo menadžeru pa ćemo odmarati u martu i aprilu - kaže Boban Stojadinović.

ŠABAN JE REKAO DA MU JE LOŠE, ZNALI SU DA IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE: Boban Stojadinović svedočio o POSLEDNJIM TRENUCIMA LEGANDARNOG PEVAČA

Šabanov kum i veliki prijatelj otkrio je i da je u poslednje vreme Šaban želeo više da odmara.

- U poslednje vreme je govorio Goci i meni da mu ne zakazujemo nastupe često iako je mogao da peva tri dana bez prestanka. Bio je božje dete i svi su ga zbog toga voleli i poštovali. Čak i kada su ga molili pet minuta duže da peva, a on nije želeo - ispričao je Boban, a onda se prisetio još nekih stvari.

- Bio je slab na mene i uspevao sam da ga ubedim da ode na neki nastup koji nije želeo, ali poslednjih nekoliko meseci bio je čudan. Sada kada vratim film, sve mi deluje kao da je predosećao smrt. Nije mogao da spava noću čak ni kada popije tablete, govorio je "neće san na oči". Video sam da je bio psihički uznemiren, želeo je samo da ode u Krčedin i peca.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE ŠABANOVOG TELA! Otkriveno od čega je preminuo kralj narodne muzike!

 

Iako je redovno išao na nastupe u poslednje vreme se žalio na bolove.

- Žalio se ponekad da ga bole glava i vrat. Terao sam ga da ide kod doktora, Gordana je plakala i molila ga da ode na pregled. Išao je i na masaže u poslednje vreme - kaže Boban i dodaje:

- Kada sam počeo da putujem i sarađujem sa njim u početku sam znao mesec dana unapred gde idemo, ali u poslednje vreme kada ga pitam on kaže: "Nemam pojma". Nije ga toliko zanimalo jer je Gordana vodila računa o tome i nije bilo potrebe da zna.

Šaban Šaulić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu u 15 časova, a pre toga će u Skupštini grada u 11 časova biti održana komemoracija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veki

pre 5 godina

Osecao se kao rob zene i dece. I umesto da pod stare dane uziva, oni sve vise trazili. A zena umesto da kaze dosta sada uzivamo, sve vise grabila da bi uzivala u luksuzu. Zato je bežao i Krcedin.

west66

pre 5 godina

Kad potroše pare, onda će trebati sami zaraditi.

Mihajlo

pre 5 godina

Ja koliko sam primetio on je zaista bio rob porodice prvenstveno zene.Trebao je u sesdezetoj da okaci mikrofon o klin i da uziva sa unucima da prozivi to jos zivota sto mu ostalo u miru.Neka mu je laka crna zemlja.

uglesa

pre 5 godina

svaka zena koja uzme uzda u svoje ruke uvek prva pali svecu svom muzu to je dokazano da je slusao malo vise sebe i svoje unutrasnje ja bio bi danas ziv

Milica

pre 5 godina

A sta nije udarijo sakom o stol i pravac Krcedin. Danas bi bijo ziv. Zar im nije dovoljno ostavijo? Cak i sina koji toliko lici na njega zaboravijo. Morao da ga zaboravi. Sta je to u nekim muskarcima da dozvole da ih zene jasu.Pocivao u miru,pobjegao si od azdaje nezasitne.Djeca nista bolja nisu kada su dozvolili da bolesni otac toliko radi.Sto nisi uzeo Cucu pod ruku i uzivao malo od Zivota!

Tajcy

pre 5 godina

Nije mu trebalo da putuje po sveru još ako je govorio da mu nije dobro koja bi žena pustila muža da hoda okolo?! Ja nebi sigurno... Kako god bilo nije mu bilo lako meni je djelovao kada sam gledala snime uvijek tužan... Kao da nije istinski sretan... Kako god bilo Šabana više nema a danas je cijeli Balkan tugovao za Kraljež muzike... Neka ti je laka zemlja ????

LELICA

pre 5 godina

LJUDI MOJI PA TO MU JE BIO SUDJEN DAN, MOZETE DA KRIVITE KOGA HOCETE ALI SVI SE RADJAMO I UMIREMO NA SUDJEN DAN.NE KRIVITE FAMILIJU, NEMOZE NIKO DA VAS NATERA AKO VI NECETE.

lela

pre 5 godina

Umesto da su isli na odmor I uzivali zajedno Goca sada ce uzivati sama.Sve je to mnogo zalosno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija