• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

04.03.2019

21:52

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SREMSKOJ MITROVICI! Silovao ženu (25) dok je njen bivši muž spavao u istom krevetu!

Vesti

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SREMSKOJ MITROVICI! Silovao ženu (25) dok je njen bivši muž spavao u istom krevetu!

Podeli vest

Đ. S. (34) uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je silovao M. H. (25), bivšu ženu svog prijatelja, koji je za to vreme spavao u istom krevetu

Stravičan zločin dogodio se u noći između subote i nedelje u domu I. H. u Sremskoj Mitrovici.

Kako se saznaje, M. H. došla je oko 3.30 sati u kuću svog bivšeg supruga. U tom trenutku sa njim u društvu bio je njegov prijatelj Đ. S. Njih troje su počeli da piju alkohol, a nakon nekoliko sati i veće količine konzumacije istog, M. H. je popila i nekoliko tableta za smirenje. Ona je zatim, otišla u sobu gde je zaspala. U nekom trenutku u ranim jutarnjim satima pored M. H je zaspao i njen bivši suprug.

 

SUKOB AZILANATA U KRNJAČI, IMA POVREĐENIH! Istraga u toku!

Međutim, oko podneva, devojka se odjednom probudila i na zaprepašćenje shvatila šta se događa. M.H. je primetila da joj je skinut donji deo odeće, a da je nelagodnost koja ju je probudila, Đ. S. koji je ležao iza nje i penetrirao polnim organom.

Da stvar bude još bizarnija, silovatelj je napastvovao M. H., dok je pored njih spavao njen bivši suprug!

Užasnuta žena istog trenutka počela je da se otima od silovatelja, što je I. H. trglo iz sna.

Njih dvoje krenuli su na Đ.S., koji je nakon buđenja bivših supružnika ustao iz kreveta i izleteo iz kuće. Oni nisu uspeli da ga zadrže i silovatelj je pobegao u nepoznatom pravcu.

 

ČABA DER ODLUČIO DA PROPEVA! OTKRIVA NARUČIOCE LIKVIDACIJA! Nasmejani ubica RUŠI DVA NAJJAČA KLANA?!

Nesrećna žena je ovaj slučaj prijavila policiji u Sremskoj Mitrovici istog dana, kada i kreće potraga za njim, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Đ. S. policija je pronašla sutradan, u nedelju, u istom gradu i uhapsila ga. Đ. S. je određeno zadržavanje do 48 sati. Za krivično delo koje mu se stavlja na teret preti mu zatvorska kazna od pet do 12 godina.

Komšije uhapšenog muškarca juče ništa nisu znali o silovanju. Tvrde da su samo čuli da je Đ.S. uhapšen, ali da ne znaju detalje. Oni čak tvrde da do sada nije imao probleme sa zakonom.

UBIJEN STAFORD KOJI JE NASMRT IZUJEDAO ŽENU U PANČEVU! Presudila veterinarska služba

STRAVA I UŽAS NA GRANICI SRBIJE! Migranti umalo UMRLI u hladnjači! Vozač sam prijavio carinicima da čuje ZAPOMAGANJE iz kamiona!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rasa

pre 5 godina

Nema tu nikakvog silovanja tu je radila droga, alkohol pa posle se nezna ko je koga .Pazi molimte bivsa zena popila tabletice pa nezna gde i skime spavala pored bivseg muza ,Alo narode jel ima malo zdrave logike? ko je lud ,ko pijan a ko silovan - gde ide ova civilizacija ???

Rade

pre 5 godina

Ovde brate, j**e, lud zbunjenog. Bivši muž i bivša žena spavaju u istom krevetu, a tu negde silovatelj između ili pored njih, u istom krevetu. Gde li ide ovaj svet, ni dragi Bog ne zna ! ! ! ! ! ! ! Moj komšija kada nema objašnjenje, za nešto kaže '' j**em li ga druže Tito'' ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija