• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

26.03.2019

20:32

OTKRIVAMO! IVANA TULOVIĆ EKS BUHA POD ISTRAGOM ZBOG PREVARE! Bivša žena Ljubiše Buhe Čumeta OTELA LUKS STAN!

Vesti

OTKRIVAMO! IVANA TULOVIĆ EKS BUHA POD ISTRAGOM ZBOG PREVARE! Bivša žena Ljubiše Buhe Čumeta OTELA LUKS STAN!

Podeli vest

Crnogorac S. Š. tužio bivšu ženu Ljubiše Buhe Čumeta, jer joj je još 2015. prodao stan na Vračaru, a nije mu isplatila ni dinar. Ivana mu poručila: "Platiće ti Čume čim izađe iz zatvora"

Crnogorac S. Š. tužio je Ivanu Tulović (38), bivšu ženu kontroverznog Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta (54), jer joj je prodao luksuzni stan od 58 kvadratnih metara na beogradskoj opštini Vračar, ali ona mu do danas nije uplatila ni dinar!

Po tvrdnjama S. Š., Ivana je još 2015. potpisala kupoprodajni ugovor za taj stan i već četiri godine živi tamo pod policijskim obezbeđenjem, ali mu nikad nije isplatila dogovorenu cenu od 85.000 evra! Kad ju je S. Š. poslednji put pitao za novac, Ivana mu je, navodno, odbrusila: "Platiće ti Čume čim izađe iz zatvora!" Zatim je prekinula svaki kontakt s njim!

Znali se odranije

Obezbeđena

S. Š. je pokušavao da lično razgovara sa Ivanom, ali mu to nije dozvolilo njeno obezbeđenje                     Izvor Informera

Informerov izvor, upoznat sa detaljima slučaja, kaže da je S. Š. 2015. godine, prilikom primopredaje stana, poverovao Tulovićki da će ga ona isplatiti, jer ju je odranije poznavao preko njenog bivšeg muža Čumeta.

- S. Š je imao poverenja da će sve biti u redu i da će mu Tulovićka, po tadašnjem dogovoru, prebaciti novac na račun čim overe ugovor pred sudom. Pošto tada zbog poslovnih obaveza nije mogao lično da se pojavi u sudu, dao je punomoćje svom rođaku da to završi u njegovo ime. Ugovor je uredno overen, Tulovićka se uselila u stan, ali pare mu nikad nisu legle na račun - otkriva naš sagovornik.

Od tog trenutka S. Š. je u više navrata pokušavao da stupi u kontakt sa Tulovićkom, ali ona mu se, navodno, samo jednom javila i rekla mu da će "Čume sve regulisati kad izađe iz zatvora"!

Foto: Informer DN

 

- Iako je mnogo puta pokušavao da uzme natrag taj stan, koji je nasledio od pokojne supruge, i da lično razgovara sa Ivanom, to mu nije dozvolilo obezbeđenje kojim je okružena - navodi naš sagovornik.

Zbog toga je S. Š. odlučio da presavije tabak i tuži Tulovićku. Tužbu je podneo Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje je ubrzo po službenoj dužnosti pokrenulo istragu protiv nje. Po naredbi postupajuće zamenice, obavljena su sva veštačenja, ali je slučaj iznenada dodeljen novopostavljenoj zamenici tužioca, koja je odustala od krivičnog gonjenja.

Ivana: Ne bavim se Čumetovim glupostima

Ivana Tulović tvrdi da nikog nije prevarila, da je u celosti isplatila stan na Vračaru i da ne želi da se bavi "glupostima bivšeg muža, po sistemu rekla-kazala".
- Imam kupoprodajni ugovor, overen kod notara, u kojem piše da sam u celosti isplatila kupoprodajnu cenu stana od S. Š. Prodavac nije osoba sa posebnim potrebama, već je reč o bivšem funkcioneru iz Crne Gore, koji dobro zna šta potpisuje. Tužbom nisam iznenađena, jer je taj Crnogorac svojevremeno učinio veliku uslugu Čumetu i zajedno su kršili zakon. Njihovo poznanstvo ima malo dužu istoriju, a datira još od Šempinog ubistva (Zoran Petrović Šempa je ubijen u martu 1998. u Surčinu, prim. aut.). Nedela te organizovane kriminalne grupe ne bih smela da otkrivam ovim putem, da ne remetim istragu, koja je u toku - kazala je Tulovićka.

- Nova zamenica je takvu odluku obrazložila time da nije utvrđeno da je Tulovićka imala nameru da prevari oštećenog S. Š., pa je on upućen na građansko-parnični postupak. To je krajnje diskutabilno, ako se uzme u obzir da tužena nijednim dokazom ili papirom nije mogla da potkrepi svoje tvrdnje da je vlasniku stana dala 85.000 evra na ruke, u kešu - otkriva naš sagovornik.

Foto: Informer DN

Bespoštedni rat

Trenutno je ovaj predmet, po prigovoru advokata S. Š., u Višem tužilaštvu, koje bi uskoro trebalo da se izjasni o tome da li ipak ima osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv Čumetove bivše žene. Osim toga, protiv Tulovićke je u toku i postupak po tužbi Ljubiše Buhe, koji je tereti za klevete i lažno svedočenje tokom sudskih postupaka protiv njega.

Podsetimo, brakorazvodni postupak između nekadašnjih supružnika okončan je u decembru 2016. godine, posle bespoštednog verbalnog rata i međusobnih optužbi, u sudnici i preko medija. Starateljstvo nad zajedničkom ćerkom dobila je Ivana, pošto je Čume još u zatvoru, a trebalo bi da izađe na slobodu sredinom jula.

Brak obeležen tučama i brojnim optužbama

Foto: Informer DN

Ivana i Ljubiša Buha su se tokom turbulentnog braka više puta rastajali i sastajali, pre konačnog razvoda 2016. Na sudu su se prvi put našli zbog incidenta od 3. februara 2011, kada je Ivana prijavila Čumeta da ju je pretukao u porodičnoj kući u Surčinu. Međutim, na početku tog postupka ona je povukla optužbe i navela da se tad sama povredila, jer joj je "pala tuš-kabina na glavu", pa je Buha oslobođen usled nedostatka dokaza. Činilo se da su se strasti posle toga smirile, sve do 8. novembra 2015.
Ivana je tada podnela prijavu protiv muža sa tvrdnjom da je on fizički napao nju i dvojicu pripadnika njenog obezbeđenja, kada je došla kod Buhe na slavu Mitrovdan u Surčin. Buha je uhapšen nekoliko dana kasnije, 15. novembra 2015, i od tada se konstantno nalazi iza rešetaka, što u pritvoru, što u zatvoru, jer se u međuvremenu suočio sa brojnim drugim prijavama. Tulovićka ga je tužila jer je, navodno, iz zatvora pretio njoj i policajcu iz njenog obezbeđenja Milanu Ljubenoviću, ali i zbog toga što joj je, dok su bili u braku, poklonio skupoceni ukradeni "ferari".
Tokom trajanja tog postupka protiv Buhe je podignuta nova optužnica zbog vređanja tužioca Borisa Pavlovića, koga je nazvao kriminalcem. Krajnji epilog - Čume je za sva ova dela objedinjenom kaznom osuđen na ukupno četiri godine i osam meseci.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komšija

pre 5 godina

Prepošteni Čume samo žene i sme da prijavljuje ovekovečeni cinkaroš i sopstvenu ženu cinkari.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija