• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

17:15

OPASNO! Nelegalno prodavali piće, cigarete i HRANU! Pali sa robom vrednom 50 MILIONA!

Vesti

OPASNO! Nelegalno prodavali piće, cigarete i HRANU! Pali sa robom vrednom 50 MILIONA!

Podeli vest

Osumnjičeni za nelegalnu prodaju pića, cigareta i hrane S. D. i T. D. priznali su krivično delo i zaključili sporazume sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojih su im izrečene uslovne kazne zatvora i visoke novčane kazne

Njima je oduzeta i roba u vrednosti od oko 50 miliona dinara i novčani iznos od 505 hiljada dinara.

S. D. je na osnovu sporazuma osuđen na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana i 11 meseci sa rokom provere od četiri godine i novčanu kaznu od pola miliona dinara, dok je T. D. dobila uslovnu kaznu od osam meseci zatvora i rokom provere od tri godine.

 

KOLEGE NE ZABORAVLJAJU HEROJA VLADIMIRA GRANDIĆA! Memorijalni turnir u malom fudbalu u znak sećanja na hrabrog policajca!

 

(FOTO) PORODICA BAKAN TRAŽI ISTINU O POGIBIJI SINA! Ernad iz Nobog Pazara stradao na pešačkom u Beogradu! OTAC MIRSAT: HOĆU DA ZNAM KO MI JE UBIO DETE!

Oduzete cigarete će biti uništene, a od prodaje ostale robe novac će otići u budžet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija