• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

08.04.2019

13:40

PREOKRET U ISTRAZI TRAGEDIJE NA ZVEZDARI! Miloš nije ubio svoju majku!

Vesti

PREOKRET U ISTRAZI TRAGEDIJE NA ZVEZDARI! Miloš nije ubio svoju majku!

Podeli vest

Dosadašnja istraga pokazala je da je Dobrila Drašković (73), sudija u penziji Okružnog suda u Beogradu, najverovatnije preminula prirodnom smrću, dok je njen sin Miloš (43) u očaju izvršio samoubistvo

Podsetimo, tela majke i sina nađena su u subotu u njihovom stanu u Ulici Vjekoslava Kovača na Zvezdari. Ispostavilo se da su oni bili mrtvi najmanje 10 dana.

- Iako se u prvi mah sumnjalo da je Miloš ubio majku, pa sebe, utvrđeno je da Dobrila nema povrede po telu. To ukazuje da je ona umrla, a da je njen sin, ne mogavši da se pomiri s njenom smrću i činjenicom da je ostao sam, odlučio da sebi oduzme život hicem iz pištolja. Dobrilino telo nađeno je u njenoj sobi, dok je Miloš nađen u svojoj sobi sa oružjem između nogu - kaže izvor i dodaje da je Miloš bio izuzetno vezan za majku.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NAĐEN U LOKVI KRVI! Brutalno pretučen u centru Petrovca na Mlavi!

Izvor takođe navodi da se Miloš  20 godina brinuo o njoj, jer je bila nepokretna.

- Rano je ostao bez oca, još kao dečak. Majka mu je bila sve na svetu. On je 20 godina brinuo o njoj, jer je posle nesreće bila nepokretna. Zbog njene nege nije čak ni imao stalan posao, već je radio od kuće kako bi mogao da bude stalno uz nju. Zbog toga verujemo da nesrećnik nije mogao da prevaziđe i gubitak majke - kaže sagovornik i podseća da se Milošev otac pre mnogo godina utopio i da sumnjaju da je izvršio samoubistvo.

Komšije Draškovića i dalje su u šoku zbog tragedije.

- Ništa se još uvek ne zna, tela su na obdukciji, a stan je zapečaćen. Policija je juče razgovarala sa svim stanarima, ali niko ne zna šta je mogao biti motiv, svi su ih znali kao mirne i tihe. Dobrilu godinama nismo viđali jer je bila nepokretna, a Miloša smo sreli pre dve nedelje. Bio je fin, nasmejan, lepo je popričao i otišao svojim putem - kaže komšija 

UŽAS U SUBOTICI: Četrnaestogodišnji dečak teško povređen u eksploziji u stanu!

Isti čovek u nastavku priče kaže da je jedna komšinica posumnjala da nešto nije u redu.

- Pre nego što je došla policija, jedna stanarka je pozvala Dobrilinu rođaku i objasnila joj da se oni danima ne javljaju na telefon i ne otvaraju vrata, a da se čudan miris oseća iz stana. Rođaka je kazala da je ona takođe u lošem stanju i da niko od porodice nije u mogućnosti da dođe-ističe on.

PLJAČKA POŠTE NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Bandit ukrao 700.000 dinara!

Komšije i dalje ističu da im je mnogo žao, kako Dobrile, tako i Miloša.

- On je ceo život posvetio majci, negovao ju je 20 godina. Ko zna šta mu se dogodilo, verovatno nije mogao više da izdrži - dodali su naši sagovornici. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija