• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.04.2019

16:02

PROGOVORIO PEDOFIL KOJI JE SILOVAO DEČAKE U BUNKERU NA DUNAVU! Sudije su bile šokirane NJEGOVOM PORUKOM ŽRTVAMA!

Vesti

PROGOVORIO PEDOFIL KOJI JE SILOVAO DEČAKE U BUNKERU NA DUNAVU! Sudije su bile šokirane NJEGOVOM PORUKOM ŽRTVAMA!

Podeli vest

D.S. je septembra prošle godine lišen slobode zbog sumnje da je silovao dvojicu dečaka iz njegovog sela, I to jednog starog 13, a drugog 9 godina

U Višem sudu u Negotinu počelo je suđenje D.S. (35), iz okoline Kladova, kome se na teret stavlja da je počinnio produženo krivično delo silovanje nad detetom. Sve dok nije stao pred sudiju, D.S. se branio ćutanjem.

Ali, u sudnici je progovorio:

- Priznajem da sam silovao dečaka od 13 i njegovog druga, koji je tada imao devet godina - rekao je ovaj čovek.

Pred iznenađenim sudskim većem, D.S. je nastavio:

- Iskreno se kajem što sam to učinio. Nemam opravdanja za sebe. Molim obojicu dečaka da mi oproste!

Podsetimo, D.S. je septembra prošle godine lišen slobode zbog sumnje da je silovao dvojicu dečaka iz njegovog sela, I to jednog starog 13, a drugog 9 godina.

Sve se otkrilo kada je tetka trinaestogodišnjaka zatekla kako puši duvan... Policija je, slušajući priču starijeg dečaka bila zgrožena gadostima koje je ovo dete ispričalo.

- Dečak je, nakon što je pobedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D. S. odveo dete na "pecanje". Kada je video da su sami i da nema nikog u blizini, silovatelj je počeo da miluje dete po kosi, da mu govori kako je prelep, i pokušao je da ga poljubi. Prestravljeni dečak se dao u beg, ali ga je D. S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i držeći dečaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila. Zatim je nesrećnom trinestogodišnjaku podmetnuo sečivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne sme ni da zucne, inače će mu pobiti celu porodicu. Prestravljeni dečak je do sada ćutao - saznajemo od izvora bliskom istrazi.

STRAVIČNI DETALJI SILOVANJA DEČAKA U KLADOVU! Zlostavljali ga u bunkeru na Dunavu, NIKO NIJE ČUO NJEGOVE VAPAJE ZA POMOĆ!

Na žalost, muke ovog dečaka tada su tek počele. Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje sms poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lepu tajnu, zakazivao sastanke, a dečak bi, bojeći se, uvek odlazio i sastajao se sa njim gde god bi D. S. poželeo.

- To je trajalo oko godinu dana. Za to vreme osumnjičeni je silovao dečaka i primoravao ga na oralni seks. Pre oko dva meseca dečaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dečak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo - saznajemo nezvanično.

U Rumuniji je tetka trinaestogodišnjaka zatekla sa upaljenom cigaretom i upitala ga zašto puši. Dečak se zbunio, pocrveneo i nije do odgovor. Ali, tetka je bila uporna pitajući ga da li ga nešto muči pa je propušio, ali ni tada nije dobila odgovor. Onda mu je otela mobilni telefon i pronašla poruke koje mu je D. S. slao.

POTRESNA ISPOVEST DEČAKA N. Š. (9) IZ SELA KOD KLADOVA Komšija me silovao više od godinu dana. Ćutao sam jer sam ga se bojao!

Tada su se majka i sin vratili u Srbiju i sve prijavili policiji Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni D. S. mesecima silovao i svog prvog komšiju, dečaka starog devet godina.

- D.S. je i sa ovim dečakom imao isti scenario. Silovao ga je, pretio mu da će mu pobiti porodicu, slao SMS poruke. Preplašeni dečak je sve trpeo. Verovatno se njegovo silovanje ne bi otkrilo da najpre nije otkriveno nad 13-godišnjakom - kazali su tada nadležni.

Za ovo krivično delo predviđena je zatvorska kazna do 15 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija