• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

09.04.2019

20:15

(FOTO) NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO UVEO STARLETAMA ŽESTOKE PRIPREME ZA SEKS! Morale su da spavaju osam sati, idu u teretanu i POŠTUJU OVA PRAVILA!

Vesti

(FOTO) NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO UVEO STARLETAMA ŽESTOKE PRIPREME ZA SEKS! Morale su da spavaju osam sati, idu u teretanu i POŠTUJU OVA PRAVILA!

Podeli vest

Osuđivani makro iz Šapca Mihailo Maksimović uhapšen je na beogradskom aerodromu i protiv njega se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima. Kod uhapšenog, najvećeg makroa u Srbiji, pronađeni su spiskovi uredne evidencije o devojkama koje, sumnja se, podvodi, a posebno je zanimljivo da je imao tačno utvrđena pravila po kojima su prostitutke živele

Maksimović se trenutno nalazi u pritvoru koji mu je određen 25. marta, a Više javno tužilaštvo protiv njega vodi istragu zbog sumnje da se bavi trgovinom ljudima. Kod makroa je, kao i prilikom prošlog hapšenja 2014. godine, pronađena uredna dokumentacija o vođenju njegovog "biznisa", a pojedini podaci koji se nalaze u evidenciji su šokantni.

ŠOKANTNO OTKRIĆE U SLUČAJU HAPŠENJA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na listi mušterija NAŠ POZNATI POLITIČAR, bivši košarkaš i PLAĆENI UBICA

Zdrav život, teretana i VIP klijentela

Devojke koje su radile za Maksimovića morale su da se drže pravila koje je radi boljeg poslovanja određivao. Tako se na spisku našlo obavezno osmočasovno spavanje i zdrav način ishrane. Kako bi ostale u formi i privlačnog fizičkog izgleda, devojke su morale da odlaze u teretanu i redovno vežbaju.

Foto: Informer DN

Mihailo Maksimović - makro

Takođe, Maksimoviću je bilo važno i kako će se devojke oblačiti, te im je kao jedna od obaveza nametnut i odlazak u kupovinu garderobe.

Prilikom ovog hapšenja obelodanjene su i pojedine informacije o tome kako je biznis funkcionisao. Naime, Maksimović bi, kako se sumnja, najpre iznajmio stanove na određenim lokacijama. Potom bi devojke koje rade za njega odlazile u te stanove i čekale zainteresovane muškarce koji su klasifikovani kao VIP klijenti.

Dobrostojeći klijent bi potom odlazio u stan gde bi mu prostituka za novčanu naknadu pružala seksualne usluge.

Evidencija o menstrualnim ciklusima, 20 mobilnih telefona

Inače, Maksimović je našim pravosudnim i policijskim organima odavno poznat po svom biznisu. On je još 2014. godine zaustavljen prilikom jedne rutinske saobraćajne kontrole, a policija je ubrzo saznala da on rukovodi dobro razvijenom mrežom elitnih prostitutki.

Njegov "tim" tada je činilo sedam devojaka, od kojih je pet uhapšeno dok se za preostale dve sumnja da su pobegle u Bosnu i Hercegovinu.

I prilikom tog prvog hapšenja, kod njega je pronađen lap top i četiri mobilna telefona. Tu je bilo i drugih 16 telefona sa takozvanim zlatnim brojevima, kao i tabelarni prikaz svih zarada devojaka, odštampan plan za proširenje biznisa i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

Takođe su pronađeni katalozi sa golim devojkama, kao i lični podaci njihovih klijenata - ime, prezime, adresa, podaci o uplaćenim novčanim sumama...

Foto: facebook

Mimi Oro

Koliko je Maksimović do tančina razradio posao govori podatak da je imao poseban spisak na kom je evidentirano kada koja devojka ima slobodan dan, koja od njih ne može da radi zbog mesečnog ciklusa i slično.

Prilikom tog hapšenja, policija je privela još trojicu muškaraca koji su bili njegove "desne ruke". Naime, radi se o punoletnim muškarcima koji do tada nisu bili osuđivani - S. V, B. S. i Ž. B. Njihov zadatak u dobro razgranatom biznisu bio je da brinu o prostitutkama, budu njihovo obezbeđenje, dogovaraju se o cenama.

UHAPŠEN NAJVEĆI SRPSKI MAKRO! Policija pronašla spisak elitnih prostitutki na kojem su OVA IMENA SA NAŠE ESTRADE!

Ti muškarci bi odlazili na sastanke sa klijentima i dogovarali se oko cene i lokacije na kojoj će se naći sa prostitutkom. Oni i Maksimović imali su unapred smišljen plan ukoliko ih policija uhvati u trenutku kada prevoze devojke - govorili bi da su oni njihovi rođaci ili drugari koji su ih slučajno u tom trenutku prevozili.

Kako je ranijom istragom otkriveno, Maksimović bi od devojaka uzimao trećinu zarade, retko polovinu.

Foto: Informer

Nataša Šavija

"Zapošljavao" starlete i rijaliti učesnice

Neka od "najzvučnijih imena" koja su karijeru gradile radeći za Maksimovića, svakako su Milica Živanović koju javnost poznaje po nadimku Mimi Oro i Anabela Šćekić Tigrica. Na spisku su se našle i Tijana Štrulović za koju mediji navode da se bavi manekenstvom i da je iz Bosne i Hercegovine, kao i Banjalučanka Božana Vujinović, poznata i po vezi sa Acom Lukasom.

I sve one našle su se pod lupom istrage jer su na više načina dovođene u vezu sa prostitucijom. Tako je Anabela Šćekić Tigrica uhapšena u društvu svoje koleginice Anabele jer su od Beograđanina tražile 20.000 evra da bi mu vratila telefon u kom su se nalazili njegovi pornografski snimci.

Anabela se takođe teretila da je od oštećenog zahtevala dodatnih 300 evra da bi vratila navodno izgubljeni telefon u kojem su se snimci nalazili. Posrednik između prostitutke i Beograđanina bio je Radovan Lukajić, od ranije poznat policiji.

Svi oni uhapšeni su na montiranom sastanku u jednom beogradskom ugostiteljskom lokalu, gde je Beograđanin trebalo da im preda novac. Umesto toga, prostituke i Lukajića su sačekali operativci.

Osuđen na 10 meseci uslovno 2015. godine

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Takođe, Maksimović je pristao i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Rijaliti su regrutacija i promocija prostitiucije e sad sto vlast to tolerise pravo je pitanje nije voaljda da ima koristi od toga ili zbog toga sto te televizije i drze ovu vlast a sludjuju narod kako zivi bajno.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Sad kad se javi ona tetka iz REM-a kako je to sto je u rijalitima prostitucija ok.,valjda zna po sopstvenom iskustvu.

Ljubo

pre 5 godina

A sta ocekivati od Srbije - trule kobile ,bezBoznicke drzave ,da je mogla drugo i izroditi vec ovakve i druge kao sto svaki dan gledamo ,dozivljavamo...tuga !

Fikus

pre 5 godina

Policija samo treba svako drugo veče da zaređa po klubovima i napuniće zatvore, što prostitutkama (starletama) što dilerima droge. Problem je što im ne pada na pamet da tamo zađu jer su svi ti klubovi i splavovi pod direktnom zaštitom visokih oficira policije i "van jusrisdikcije" generalnih inspektora i policajaca. Da se ne zanosimo, ovog Maksimovića hapse jer ugrožava posao drugih gazda u Beogradu umesto da se drži samo svog grada Šapca.

Marcco

pre 5 godina

Sve ispod proseka, raspale i ružnjikave do izuzetno ružnih. Mogu da zamislim na šta liče klijenti kada daju pare ovakvu robu.

foks

pre 5 godina

Sto se tice dilera gledali ste uzivo u Kacu a i prostitucija je tu....Bravo za informer koji objektivno izvestava o svemu!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija