• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

10.04.2019

12:30

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

Vesti

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

Podeli vest

Policija ispituje teoriju da je Mihailo Maksimović, makro koji je pre nekoliko dana uhapšen na aerodromu u Beogradu, bio samo operativac zadužen za prostitutke, dok je važniji deo posla zadužen za klijente vodila madam iz srpskog džet seta

U pitanju je madam koja je, inače, poznata po strasti prema mlađim muškarcima. Naime, istrazitelji proveravaju da li je Mihailo deo posla bio to da drzi katalog, vodi evidenciju o zaradi, ali i da vodi računa o o izgledu devojaka, pa čak i da ih vodi na operacije...

(FOTO) NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO UVEO STARLETAMA ŽESTOKE PRIPREME ZA SEKS! Morale su da spavaju osam sati, idu u teretanu i POŠTUJU OVA PRAVILA!

Međutim, za onaj pozadinski i važniji deo posla, navodno je zadužena madam iz visokog društva koja je posle trideset godina karijere u javnom životu stekla brojne kontakte koje je iskoristila za taj posao, piše Blic.

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će verovatno saslušati nekoliko devojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a veruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama.

Foto: Mika Knežević

Mimi Oro

Kod Maksimovića su, prilikom hapšenja, pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim devojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge.

Maksimović je već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić - Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.

Tada su, takođe, pronađeni dokumenti sa detaljima iz Maksimovićeg poslovanja. Spiskovi na kojima su imena devojaka i klijenata, strategija o proširenju biznisa, ali i detalji kao što su utisci, primedbe i žalbe klijenata na devojke.

ŠOKANTNO OTKRIĆE U SLUČAJU HAPŠENJA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na listi mušterija NAŠ POZNATI POLITIČAR, bivši košarkaš i PLAĆENI UBICA

Koliko je Maksimović bio ozbiljan u svom poslu govori i podatak da su "njegove" devojke morale da žive i ponašaju se prema određenim pravilima koja je propisivao. Tako je bilo obavezno osmočasnovno spavanje i pohađanje teretane, radi održavanja dobrog izgleda i forme.

Devojke su, takođe, morale da odlaze i u redovne kupovine kako bi njihova garderoba bila atraktivna. Takođe, sve njegove devojke su morale da se zdravo hrane.

Maksimović je, prema nezvaničnim informacijama,najviše radio u Beogradu, gde je iznajmljivao luksuzne stanove u kojima bi se devojke sastajale sa VIP klijentima i pružale seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

(FOTO) TEŽAK ŠOK! OVA ZADRUGARKA JE GLAVNA PROSTITUKA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Ona mu je miljenica, a EVO KOLIKA JOJ JE CENA!

Pojedini mediji su danas preneli da su se na spiskovima klijenata pronašla i neka zvučna imena, kao što su kriminalci, plaćene ubice, ali i političari sa karijerom dužom od deceniju. Na listi je takođe i jedan košarkaš koji je prestao da se bavi tim sportom, ali je prisutan u javnosti.

Foto: D. Živančević

Sanja Stanković

Oko Mihaila se podigla velika prašina i u rijalitiju "Zadruga" kada je, samo nekoliko dana nakon Maksimovićevog hapšenja, starleta Stanija optužila Sanju Stanković da radi za njega i da je njegova prostitutka. Takođe, učesnica rijalitija Mina Vrbaški je pre nekoliko meseci javno priznala da je "svoje telo pordavala za novac" i da se bavila prostitucijom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 5 godina

briga Staniju ...njen je cak u Americi ...hahaaaa.

Marko

pre 5 godina

Sbe prostituke na televiziji sa nacionalno frekvencijom. Toliko o Zelku Mitrovicu i TV Pink. Ceo Beograd zna ko je "madam", ali sada se gleda spisak politicara koji koriste usluge , pa ce brzo cela stvar da se zaboravi. "Madam" nije glupa zena. Sigruno spiskove drzi negde van Srbije, pa ako joj s ensto desi, bice tu puno tekstova o korisnicima. Ceo taj krug je cisti sljam i nista vise...

Zorica

pre 5 godina

Zasto nisu objavljena imena tog kosarkasa, politicara, pilota i svih dtugih. Zasto je to tajna?

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija