• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

13.04.2019

21:10

UHAPŠENA SRPSKA PORODICA U ITALIJI! Majka i ćerka krale sve redom, sin čuvao stražu!

Vesti

UHAPŠENA SRPSKA PORODICA U ITALIJI! Majka i ćerka krale sve redom, sin čuvao stražu!

Podeli vest

Radojka Pavlović (34), njena ćerka Emanuela (19) i sin (17) uhapšeni zbog krađa skupocenih stvari iz stanova u više gradova u Italiji

Srpska državljanka Radojka Pavlović (34), njena ćerka Emanuela (19) i sin (17) uhapšeni su u naselju San Fernando, u italijanskoj pokrajini Kalabrija, zbog sumnje da su između 22. aprila i 6. maja prošle godine počinili više krađa u Italiji, prenose lokalni mediji.

VELIKO HAPŠENJE U BEOGRADSKOM RESTORANU! Pali članovi ozloglašenog klana AMERIKA prilikom primopredaje DROGE!

Kako navode, porodica Pavlović, koja trenutno živi u naselju Kastel Volturno, u okrugu Kazerta, 25. aprila 2018. počinila je četiri krađe u jednom danu.

Pljačke

- U prvom pljačkaškom pohodu majka, ćerka i sin provalili su u jedan stan, ali je, na njihovu nesreću, u njemu bio vlasnik, koji ih je izbacio. Nekoliko dana kasnije upali su u još jedan stan u Ulici Via Frančesko Krispi u Rimu i ukrali tri "mon blan" kožna novčanika, dva skupocena sata, kristalnu kutiju i 500 evra. Posle toga otišli su u drugi objekat i ukrali slične dragocenosti i 500 evra - navodi izvor italijanskih medija.

Kako kaže, nakon izvesnog vremena - isti scenario.

- Iz stana u Napulju ukrali su pištolj, satove i nakit. Stražu im je čuvao 17-godišnji sin, koji je sedeo na klupi ispred zgrade kako bi im dao znak za pokret. Zatim, ponovo u Napulju provalili su u stan i odneli pet skupih satova, uključujući dva marke "roleks", 500 evra i nekoliko muških odela. Pre hapšenja, u poslednjem pljačkaškom pohodu šrafcigerom obili su bravu i iz stana ukrali 350 evra - dodaje sagovornik lokalnih medija.

Propali pokušaji

Prema njegovim rečima, porodica Pavlović je osumnjičena i za više pokušaja pljačke.

- Bilo je i brojnih provala i pokušaja krađa, ali će istragom biti utvrđeno kada i koliko. Neki vlasnici stanova ih čak nisu ni prijavljivali policiji, već su ih jednostavno izbacili - kaže sagovornik tamošnjih medija.

Majka i ćerka u jednom, sin u drugom zatvoru

Hapšenje srpskih državljana obavljeno je pomoću snimaka sa nadzornih kamera sa objekata koje su prošle godine opustošili.

- Policija je snimke uporedila sa njihovim fotografijama i tako uspela da ih identifikuje i uhapsi. Majka Radojka Pavlović i njena ćerka Emanuela poslate su u zatvor u Pucoliju, dok je 17-godišnji sin prebačen u zatvor u Nisidi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 5 godina

Majka 34 a ćerka 19 !!! Sve je lepo rečeno samo je prećutano da su pripadnici zaštićene manjine, što im doduše u Italiji neće baš mnogo pomoći. Važno je da je naglašeno da su Srpski državljani ...

Milojko

pre 5 godina

Чак се не наводи ни српски држављани већ српска породица?! Ужас.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija