• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

17.04.2019

10:13

SRPSKI BIZNISMEN SE SEKSUALNO IŽIVLJAVAO NAD JEDVA PUNOLETNIM DEVOJČICAMA! Naša PEVAČICA mu ih dovodila, on ih odvodio u "crvenu sobu" u stan u centru Beograda!

Vesti

SRPSKI BIZNISMEN SE SEKSUALNO IŽIVLJAVAO NAD JEDVA PUNOLETNIM DEVOJČICAMA! Naša PEVAČICA mu ih dovodila, on ih odvodio u "crvenu sobu" u stan u centru Beograda!

Podeli vest

Afera "elitna prostitucija" i dalje trese Srbiju, a kroz ovu priču provukla su se mnoga poznata imena sa naše estrade. Nakon što su mediji raskrinkali mnoge starlete, pevačice, glumice, voditeljke, na red je došla ova strašna priča o vlasniku lanca hotela u Srbiji. On je, kako se navodi, poznati beogradski biznismen koji je poznat po svojoj strasti prema nemoćnim devojkama nad kojima slobodno može da se iživljava

Nakon što je uhapšen makro Mihailo Maksimović, svi bruje o ženi koja se krije iza cele ove priče. Ona je šefica prostitucije, ne samo u Srbiji već i šire. Godinama u javnosti glumi smernu, kulturnu i prosvećenu ženu. Pojavljuje se i u crkvi.

Međutim, kroz njene ruke su prolazile generacije mladih i neiskusnih devojaka, željnih novca i slave. Te neizgrađene ličnosti upadale su u svet koji je nemilosrdan i iz kojeg se teško izlazi. U njega su ulazile nesvesne opasnosti, a kad bi došlo do otrežnjenja već je bilo kasno za izlazak iz ralja tog pakla.

"KLIJENTI SU ME TUKLI I ZLOSTAVLJALI, TRPELA SAM PAKAO!" Prostituka koja je "namestila" makroa Mihaila dobila POLICIJSKU ZAŠTITU, strahuje za život!

Ona je imala mnogo klijenata, ali jedan, najbogatiji, vlasnik veoma vrednog ugostiteljskog lanca, devedesetih velika beogradska faca, bio je njena glavna mušterija. Za njega je pažljivo birala i slala najmlađe i najlepše devojke u mračan stan u centru Beograda. Stan je bio prepun seksualnih igračaka za iživljavanje. Lanci, kaiševi, seksualna pomagala, kostimi... Tu je bilo svačega.

On je obavljao posao pun neizvesnosti i glava mu je svakodnevno bila u torbi. Da bi se "opustio" od poslovnih obaveza, tražio je mlade, lepe i krhke devojke da nad njima ispoljava sav bes koji se u njemu nakupio.

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

- On je bio bogat i moćan a one - deca, tek stasale devojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smeru, i psihički potčinjene nisu smele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da sledi metak u čelo ako progovore - ističe izvor i dodaje da su se devojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Foto: Pixabay/Promo

 

- Nije ga zanimalo ništa osim sopstvenog užitka. Njega je bol, preklinjanje da bude nežniji i plač tih devojka samo još više stimulisao da ispolji svu svoju grubost. One su ga mrzele, a madam je džepove punila devizama. Podržavali su je moćnici iz javnog života, svuda je puštala korenje i svakoga je mogla da uceni - priča sagovornik.

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrednost niti saosećajnost, nije je zanimala patnja tih devojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspela i da uda.

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

- A na sa zvona je isticala duhovnost... Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da poveruju da je podvodila devojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične devojke, jedino je bilo važno da budu lepuškaste. Ona je im sve obezebđivala: tretmane, frizera, lekarske preglede, odmore, garderobu... - otkriva sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

- Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspevala da ih ubedi i uceni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom - objašnjava izvor.

Zanimljivo je da taj čovek i tada, kao i sada bio predstavljen kao porodičan čovek, pa javnost nije ni naslućivala šta se zapravo krije iza te njegove maske. Ima čak i decu sa ženom koja mu je opraštala sve prevare, i uporno je žmurila na njegove monstruozne seksualne navike, sa drugim devojkama. Pustala ga je da radi šta poželi, dok je ona imala sva prava da uživa u njegovom novcu kojeg je bilo na pretek.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ranko

pre 4 godine

Koji on? koja ona? koji oni? Ako ste pickice i nesmete da pomebete imena batalite novinarstvo i idite radite na nekom salteru. postali ste vece snece od kurira. takav tekst ja mogu da bapisem za 5 min. izmislis pricu sravis On Ona Oni i to je to. Bravo "novinari'...

Čarapan

pre 4 godine

Jel ih neko na silu terao , nije,ali žive u zapadnom fazonu lake zarade. Ima ona naša ,što je brzo to je i kuso,

lence

pre 4 godine

prica bi bila socnija kada bi njegovo ime bilo ispisano

Marcco

pre 4 godine

Jedva punoletnim... ali punoletnim. Dosta, bre, o "jadnim devojčicama". To su prostitutke, osobe koje su spremne sve da urade kako bi kupile neke markirane krpice i izigravale "ribe". Te "jedva punoletne" to verovatno rade već godinama kada su došle do organizovane prostitucije. Počele su za veće na splavu, večeru u "elitnom" restoranu i da budu viđene u skupom autu, preko parfema i firmirane majce pa do keša i 5/6 klijenta na dan, svaki dan.

Penzioner

pre 4 godine

Sto ne objavite IME tog kretena koji najverovatnije ima svoju cerku !!!! Pa bi ga pitao kako bi reagovao da se tako neko izivljava nad njegovim detetom !!!???????????

Maja

pre 4 godine

Ko je taj biznismen i ko su ti klijenti,jednostavno recite.

Joco

pre 4 godine

Da li je vas urednik normalan čovek da objavi ovaj članak bez navedenih imena žrtava i izvršioca ovako bolesnog dela.Jer Vi u Informeru uopšte poznajete psihološko i socijalno pitanje KAKAV EFEKAT OSTAVLJA NA ČITAOCE ...vi samo da nešto pišete a da li je istina ili laž ili mašta nema veze samo daj EVRIĆE...KO JE NAROD U SRBIJI..za vas stoka za uzimanje love

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija