• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

18.04.2019

19:30

UKRAO SAM AUTO SAMO DA SE MALO PROVOZAM! Golobradi delinkvent plakao pred policajcima: Neću nikad više, kunem se

Vesti

UKRAO SAM AUTO SAMO DA SE MALO PROVOZAM! Golobradi delinkvent plakao pred policajcima: Neću nikad više, kunem se

Podeli vest

Dečak Skender Dž. (10), koji je ukrao auto, pa izazvao sudar u kom su povređeni trudnica i njena ćerka, pravdao se da nije hteo nikog da povredi * Tvrdio da je ključ kola našao pod patosnicom

Ukrao sam auto sa parkinga na Novom Beogradu samo da bih se malo provozao. Nisam hteo nikog da povredim, neću više nikad, majke mi, pravdao se pred policajcima mali Skender Dž. (10) iz Beograda, koji je u ponedeljak ukrao "ford fokus" i ubrzo se zakucao u "lančiju", u kojoj su povređene trudnica i njena sedmogodišnja ćerka.

Golobradi delinkvent je nakon sudara pobegao, ali je posle pola sata uhvaćen. Kad je video policajce, počeo je da plače i sve je priznao.
- Na parkingu kod Studentskog grada video sam da su vrata jednog auta otključana. Seo sam u auto i prvo malo vrteo volan, igrao sam se. Onda sam na podu auta video ključ. Gurnuo sam ga u bravu, upalio auto i krenuo - pričao je dečak policajcima.

Kako je rekao, nikoga nije hteo da povredi, samo da se "malo provoza".
- Vozio sam tako i udario u jedan auto. Uplašio sam se da ću biti uhapšen, pa sam pobegao... Neću nikad više uzeti tuđi auto, kunem se. Pustite me molim vas... - preklinjao je dečak, plačući.

Inače, prema rečima našeg izvora iz policije, u tom delu Novog Beograda, zbog manjka parking mesta vozači često zagrade komšijin automobil. Zato ostave svoj auto otključan i ključ ispod patosnice da bi komšija mogao da pomeri taj auto i da se isparkira.

Neće odgovarati

Naš izvor ističe i da mali Skender neće krivično odgovarati zbog krađe auta i izazivanja udesa jer je mlađi od 14 godina.
Ovaj dečak je štićenik Zavoda za vaspitanje dece i omladine "Vasa Stajić" na Voždovcu, gde je i vraćen nakon incidenta, u pratnji vaspitača i radnika Centra za socijalni rad. Zanimljivo je da je Skender prijavljen na jednoj adresi u centru Beograda, ali ga tamo niko ne poznaje.
- Tog dečaka često traži policija na ovoj adresi, ali ni ja ni moje komšije ne znamo ko je on, nikada ga nismo videli - kazao je jedan sredovečni čovek, koji nam je otvorio vrata stana. 

PROFESOR OŠAMARIO DVE UČENICE NASRED ČASA, TRAŽILE MU BOLJE OCENE! Skandal u Sedmoj beogradskoj gimnaziji!

Iz doma bez komentara

Foto: Informer DN

Informerova redakcija juče je pokušala da stupi u kontakt sa nadležnima iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine "Vasa Stajić", ali nam je rečeno da nemaju komentar, jer im za to treba posebno odobrenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija