• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.04.2019

10:41

JEZIVO SVEDOČENJE MALOLETNOG PEVAČA "GRANDA":  Darko Kostić me drogirao, A ONDA ME POVUKAO PREMA KREVETU...

Vesti

JEZIVO SVEDOČENJE MALOLETNOG PEVAČA "GRANDA": Darko Kostić me drogirao, A ONDA ME POVUKAO PREMA KREVETU...

Podeli vest

Darko Kostić me ponudio pićem od kog sam se osećao čudno, imao sam i erekciju. Onda je hteo da se mazimo, povukao me prema krevetu, ali sam pobegao, ispričao je L. J. (16), bivši učesnik šoua "Neki novi klinci"

Maloletni pevač L. J. (16), nekadašnji učesnik "Grandovog" šoua "Neki novi klinci", rekao je juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu da ga je modni kreator Darko Kostić (39) 14. juna prošle godine drogirao i pokušao da ga siluje! Dečak je ispričao da je tada udario Kostića i da je uspeo da pobegne iz njegovog stana na Novom Beogradu!

Nije gej

Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac
Napadnuti L. J.

Sud je maloletnom pevaču u ovom postupku dodelio status posebno osetljivog svedoka, i Kostića udaljio iz sudnice. Kako saznajemo od izvora iz istrage, L. J. je u dvočasovnom izlaganju uglavnom ponovio ono što je rekao i u istrazi.

- Kostić me je u proleće prošle godine najpre kontaktirao preko Fejsbuka. Malo smo se dopisivali, a onda me je pozvao da dođem kod njega u stan kako bi me fotografisao. Iako sam se u početku dvoumio, Kostić me je ubedio, pa sam otišao kod njega. Tada se ništa čudno nije dogodilo i posle fotografisanja mi je obećao da će mi platiti to što me je fotografisao - ispričao je dečak.

DRAMA NA SUĐENJU DARKU KOSTIĆU! Zlostavljani maloletnik se "uznemirio", kreatora udaljili iz sudnice!

Potom je, kako je naveo, 14. juna prošle godine po drugi put otišao kod Kostića, kako bi uzeo obećani novac.

Tereti se za četiri krivična dela

Foto: informer DN

Modni kreator Darko Kostić tereti se za četiri krivična dela: nedozvoljeno posedovanje narkotika, omogućavanje uživanja droga, polno uznemiravanje, kao i nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem. Ukoliko bude osuđen, preti mu do 10 godina zatvora.
Podsetimo, Kostić je u avgustu prošle godine, po izlasku iz pritvora, na društvenim mrežama objavio da je u celom ovom slučaju zapravo on žrtva, "jer su mu narušeni ugled i brend i medijski je silovan":
"... Nikada u životu nikoga nisam maltretirao, ponižavao, niti doveo u neprijatnu situaciju! Pravda je spora ali dostižna...!"

- Ušao sam u njegov stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju. Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje - rekao je dečak.

Inače, u Kostićevom stanu su, prilikom hapšenja 22. juna 2018, pronađeni papirići sa tragovima droge. On je u policiji najpre negirao sve optužbe, i za drogu i za seksualno zlostavljanje maloletnika, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem. U pritvoru je proveo oko dva meseca, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Međutim, Kostića su ubrzo zatim stigle i nove optužbe da je 7. juna prošle godine kokainom ponudio Beograđanina B. Š. (23), a onda ga uhvatio za penis. Šokirani mladić je, kako je ispričao u istrazi, viknuo: "Šta to radiš, čoveče?!", a zatim je pesnicom udario Kostića i uzeo mu telefon, u kom je bila njihova prepiska.

Kostić je i u junu 2017. privođen zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla nešto malo kokaina i tečni ekstazi, koji zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a lekari su konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, juče je samo kratko prokomentarisao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sudskog postupka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija