• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

24.04.2019

17:39

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE TRAJALO TRI SATA! Najnoviji detalji otmice i prebijanja mladića kod Golupca!

Vesti

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE TRAJALO TRI SATA! Najnoviji detalji otmice i prebijanja mladića kod Golupca!

Podeli vest

Golubačka policija uhapsila je Branka S. (39), Jovana S. (21), Nebojšu M. (21) i Predraga P. (37) zbog sumnje da su pre četiri dana oteli i teško povredili S. M. (24) iz sela Zatonje

Incident se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodio u vikend-naselju kod sela Vinci.

NAMAMILI GA DA IZAĐE, A ONDA GA PREBILI! Uhapšena četvorka u Golupcu!

- Mladići, koji su bili pijani, oko ponoći su presreli i napali S. M., koga su prethodno pozvali telefonom da izađe iz svoje vikendice. Napali su ga i protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih, gde su ga tukli i razbili mu mobilni telefon - priča izvor.

Kako sagovornik navodi, teror nad nesrećnim S. M. trajao je satima.

- Oni su ga posle tri sata zlostavljanja pustili, a mladić je od batina zadobio više povreda po glavi i telu. Pretpostavlja se da je motiv prebijanja i otmice mladića problem koji je on imao sa Jovanom S. Naime, Jovan je sada u vezi sa bivšom devojkom oštećenog S. M., pa je zbog neraščišćenih računa angažovao drugove koji su napali mladića i osvetili mu se - rekao je naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu osumnjičenima je odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija