• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

24.05.2019

10:27

(FOTO) OVO JE MIRJANA KOJA JE UBIJENA JUTROS U NOVOM SADU! Muž Goran presudio je i njoj i njenim roditeljima!

Vesti

(FOTO) OVO JE MIRJANA KOJA JE UBIJENA JUTROS U NOVOM SADU! Muž Goran presudio je i njoj i njenim roditeljima!

Podeli vest

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu (32)

Mirjana Janković (32) ubijena je jutros oko 8 sati u svojoj porodičnoj kući u Novom Sadu. Zajedno sa njom stradali su i njeni roditelji Branislav i Nada, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je ubistva počinio zet porodice Pajić, Mirjanin muž.

(FOTO) PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA, PA NAPRAVIO MASAKR! Zbog ljubomore UBIO ŽENU I NJENE RODITELJE!

Do stravičnog trostrukog ubistva došlo je na Telepu, u ulici Šandora Petefija. Otac, majka i ćerka pronađeni su sa ranama na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32).

Foto: Facebook

Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina. Policiju je, po prvim infomracijama, pozvao sestrić porodice Pajić, koji je otvorio kapiju i video krv.

Kako nezvanično saznaju mediji, protiv Mirjaninog muža postojala je već izrečena meru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je pre izvesnog vremena podneta i krivična prijava za nasilje u porodici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Još jedna posledica, ili učinak, novog nakaradnog zakona. Zakonodavci, svaka vam čast ! ! ! ! ! ! !

RINGISPIL

pre 4 godine

A gde su tu izvrsitelji, komunalni policajci i ostali socijalni i sudcki PAJACI. Obicajno pravo i kulturni obrazac ponasanja ni je dan EVROPSKI NI ANGLOSAKSONSKI zakon nece NADJEBATI. Idemo dalje koridor 10 prema evropi.Konacna pravda je uvek u rukama naroda.

Ivica Petrovic

pre 4 godine

Kaze jedan sipac iz okoline Prizrena. Zemo Ako ja resim da je nema Onda je nema. Sve smo ludji

Djoka Brica

pre 4 godine

Hapsite ovog nasilnika i zlikovca , nadam se duboko da ce dobiti dozivotno! Dokle cemo ovakve vesti da citamo.

Duca

pre 4 godine

Srbi ce se poubijati izmedju sebe, jos vise u saobracajkama. Sta je sa Srbima, sta se to desava? Svaki dan neko je nekog ubio ili je bila saobracajna nesreca sa smrtnim posledicama. Uzas!

Pravda

pre 4 godine

Doživitna robija sa prinudnim radom i psihijatrijskim lečenjem uz svakodnevo pokazivame slike žrtava koje je ubio. I tako da prolaze sve psihopate koji zlostavljaju porodicu ne čekati da se ovako nešto užasno dogodi...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija