• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

31.05.2019

20:51

SAMO DECA ZNAJU ZAŠTO IM JE OTAC ZAKLAO MAJKU! Krvavi pir na Vračaru i dalje nije do kraja rasvetljen

Vesti

SAMO DECA ZNAJU ZAŠTO IM JE OTAC ZAKLAO MAJKU! Krvavi pir na Vračaru i dalje nije do kraja rasvetljen

Podeli vest

Dugovi i teška bolest starijeg sina verovatno su doprineli pomračenju svesti Boška Spasića (44) kad je, posle svađe, nožem ubio suprugu Jelenu (52) * Deca tad bila u stanu, samo oni znaju oko čega je započela kobna svađa

Nagomilani problemi i dugovi, kao i iscrpljujuća borba sa bolešću starijeg sina, najverovatnije su doprineli pomračenju svesti Boška Spasića (44), koji je prekjuče nožem zaklao suprugu Jelenu (52), a zatim isekao sebi vene u stanu na Vračaru u centru Beograda. Boško je preživeo ovaj pokušaj samoubistva, ali, bar za sada, ne želi da otkrije policajcima oko čega su se on i Vesna posvađali kobnog jutra.

Pošto se krvavi pir odigrao naočigled njihova dva maloletna sina, pravu istinu o motivu jezivog zločina znaju još samo oni.

Danas pred tužiocem

Boško Spasić je već juče izašao iz bolnice, a zatim je prebačen u ćeliju, odakle će danas biti sproveden na saslušanje u Više tužilaštvo. Naš izvor iz istrage kaže da Spasić nije hteo ništa da priča o događanjima u stanu, pa ostaje da se vidi da li će progovoriti pred tužiocem.
- Rođaci porodice Spasić kazali su da su Boško i Jelena uvek imali skladan brak. Imali su para, dve privatne firme, nekoliko nekretnina, a živeli su u ogromnom stanu na Vračaru, na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu. Međutim, pre nekoliko godina počeli su problemi, s kojima Boško očigledno nije imao snage da se izbori - priča naš izvor.

 

Foto: Informer DN

ZAKLANA Jelena Spasić

Naime, 2017. Boškov i Jelenin stariji sin, koji sad ima 13 godina, operisao je tumor na mozgu. Operacija je, po svemu sudeći, odlično prošla jer se dečak dobro oporavljao. Međutim, u to vreme počeli su i Boškovi finansijski problemi.
- Spasići su uložili ogroman novac u jedan posao u Crnoj Gori, koji se izjalovio, i Boško je ostao u velikom dugu. Zbog toga je prodao jedan stan, a spremao se da proda još jednu nekretninu kako bi namirio gubitak. To ga je po svemu sudeći psihički dotuklo. Spasići su, u međuvremenu, za spoljni svet i dalje odavali utisak skladne porodice jer niko od rođaka i prijatelja nije ni slutio da Boško "puca" i da ima problema u braku sa Jelenom. Međutim, kakvi su njihovi odnosi zaista bili "iza četiri zida", znaju samo Boško i njegova deca - navodi naš sagovornik.

Zadrhtala mu ruka

Zato je, kaže on, za sada misterija šta se tačno desilo kobnog jutra između Jelene i Boška.
- Činjenica je da je on u jednom trenutku, oko sedam sati izjutra, zgrabio nož i krvnički ga zario Jeleni u vrat. Ona je pala i brzo iskrvarila, a Boško je pozvao svoju sestru, koja živi u istoj zgradi, i rekao joj šta je učinio. Zatim je odlučio i sebi da presudi, tako što će iseći vene na rukama, ali kad je došlo do tog trenutka, iz straha za sopstveni život zadrhtala mu je ruka. U trenu je izgubio onu ubilačku efikasnost i snagu kojom je presudio Jeleni, pa je sebi naneo samo lakše posekotine po rukama, što su lekari na VMA brzo sanirali - navodi naš sagovornik.

Stanari zgrade su kazali da su tog jutra čuli svađu i viku iz stana porodice Spasić. U jednom trenutku začuli su i Jelenin vrisak, a onda je sve utihnulo.
Boškova sestra je tokom uviđaja, po preporuci radnika Centra za socijalni rad, odvela bratance iz stana, verovatno kod Boškovog oca.

UBICA SUPRUGE SA VRAČARA TERETI SE ZA "OBIČNO" UBISTVO! Bošku S. određen pritvor, branio se ćutanjem!

Pet žrtava porodičnog nasilja za pet dana

Foto: printscreen facebook

Pet osoba je ubijeno u seriji slučajeva porodičnog nasilja u roku od samo pet dana.
Najpre je Goran Janković prošlog petka u Novom Sadu macolom ubio suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu (57) Pajić. Dan kasnije Karolj Ljudman je u porodičnoj kući u Molu polio benzinom i zapalio suprugu Slavicu Ljudman (47) koja je od stravičnih opekotina. Poslednja u nizu žrtava je Jelena Spasić (52), koju je zaklao muž Boško u centru Beograda.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17