• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2019

21:43

MISTERIOZNA SMRT UČENICE OSNOVNE ŠKOLE U ALEKSANDROVCU!   Marija (14) krenula na trening, pala i umrla

Vesti

MISTERIOZNA SMRT UČENICE OSNOVNE ŠKOLE U ALEKSANDROVCU! Marija (14) krenula na trening, pala i umrla

Podeli vest

Marija Zindović (14) iz sela Kožetin, učenica sedmog razreda OŠ "Aca Aleksić" u Aleksandrovcu, preminula je u ponedeljak oko 16 časova, kada je od svoje kuće krenula na odbojkaški trening

Nesrećna devojčica se iznenada srušila na zemlju, ne dajući pritom nikakvo upozorenje da se oseća loše, a kada su ekipe Hitne pomoći stigle, već joj nije bilo spasa. Smrt je konstatovana u bolnici u Kruševcu, a uzrok tragedije biće poznat tek posle obdukcije. Za sada se zna da devojčica nije patila od nekih hroničnih bolesti.
- Marija je krenula na trening, a trebalo je da se prethodno sastane sa još dve drugarice. Međutim, u trenutku kada je iznenada kolabirala, bila je sama. Na mestu gde je pala nije bilo mnogo prolaznika. Odjednom se čula vriska, ljudi su počeli da joj prilaze, pozvana je Hitna pomoć i odmah su je prebacili u aleksandrovački Dom zdravlja - kaže očevidac ovog događaja.

Stamenka Kostova, doktorka iz Doma zdravlja, kaže da Marija po dolasku lekarskih ekipa već nije davala znake života.
- Odmah smo videli da je stanje veoma ozbiljno. Formirali smo tim od po dva lekara i dve sestre i momentalno poslali devojčicu u bolnicu u Kruševac. Pokušana je reanimacija, ali nije bila uspešna. Nije joj bilo spasa, kaže Kostova, dok u Opštoj bolnici u Kruševcu čekaju rezultate obdukcije i ne žele da licitiraju šta bi mogao biti uzrok tragične smrti učenice.

Foto: Informer DN

U školi u Aleksandrovcu juče su svi bili u šoku. Okupljeni đaci i nastavnici nisu mogli da zadrže suze. Njena razredna, profesorka fizike Manda Knežević, ne može da dođe sebi od tuge.
- Za tri dana će kraj školske godine i juče sam Mariji napisala svedočanstvo sa svim peticama. A sada moram da se pomirim da je više nema. Ne mogu da vam opišem kako se osećamo i ja i svi u školi. Ovo je strašna, neopisiva tragedija. Na dan sahrane neće biti nastave u školi - kaže Kneževićeva.

Marijina najbolja drugarica Anđela Vujić ne može da se pomiri sa njenom smrću.
- Svi smo je voleli, bila je omiljena u razredu. Obožavala je da crta i da uči strane jezike, trenirala je odbojku... Mi, njene drugarice, ispratićemo je sa velikim vencem u obliku srca - kaže Marijina drugarica.

Roditelji zanemeli od tuge


Marijini roditelji Ivana i Mileta Zindović zanemeli su od tuge posle smrti ćerke. U njihovom domu u Kožetinu juče se okupljala rodbina, kao i Marijine drugarice iz škole. Zindovići, pored Marije, imaju stariju ćerku i mlađeg sina.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 4 godine

Je l primila Gardasil, pssst jos ce da me uhapse za istinu, sad krece ismevanje istine, te ovo te ono, te ne zna se i tako, sta neuk narod zna kome lova leze na racun, nisu njegova deca, nece on da zivi sa tim, samo pelcuj i eksperimentisi na sirotinji, vi citajte pa se mozda nekad opametite posto ovo nece biti objavljeno naravno.

Sara

pre 4 godine

Tuga do neba... Najdublje saučešće porodici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija