• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

19.06.2019

17:01

EVO KAKO JE UKRADEN TEST IZ MATEMATIKE! Slikao zadatke u WC-u, bacio ih u šolju, a sliku razdelio preko vajbera!

Vesti

EVO KAKO JE UKRADEN TEST IZ MATEMATIKE! Slikao zadatke u WC-u, bacio ih u šolju, a sliku razdelio preko vajbera!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. S. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja


On se sumnjiči da je iskoristio nepažnju svojih kolega u štampariji u kojoj su štampani testovi za završni ispit učenika osmog razreda i tom prilikom je ukrao test iz matematike.

Nakon toga on je, sumnja se, otišao u toalet gde je test uslikao telefonom, a potom je taj primerak bacio u ve-ce šolju i uništio ga.

UHAPŠEN OTAC MATURANTA OSUMNJIČEN ZA KRAĐU TESTA IZ MATEMATIKE! Ukrao zadatke u štampariji u kojoj radi?!

Osumnjičeni je to uradio kako bi test odneo sinu, koji je maturant jedne osnovne škole u Beogradu, kako bi mu pomogao da lakše položi završni ispit.

(VIDEO) FINI NEKI MATURANTI?!? Grupa osmaka tokom protesta u organizaciji "1 od 5 miliona" SPALILA SLIKU MINISTRA ŠARČEVIĆA!

Takođe, sumnja se da je uz pomoć sina I. S. rešeni test iz matematike došao do njegovih drugara i njihovih roditelja, nakon čega su oni, uz pomoć aplikacije "vajber", delili drugim roditeljima i učenicima u više osnovnih škola.

Osumnjičenom I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
21VEK

pre 4 godine

Otkriveno zašto se terala ta silna propaganda oko napada na Srbe koji su slučajno došli sa zvezdom samo da se ne piše o ovom srpskom heroju ratnom zločincu Slobodanu Pejčiću koji se razneo sa bombom u Vukovaru zato jer ga srpska policija poslala po poglavlju 23 da ga hrvati hapse i sude ko i sve druge kako se u tišini radi... Dnevno.hr SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu

Lazni Bot

pre 4 godine

I onda je mrmot zavio cokoladu,ajde ne lupajte poslusajte decu kad su vlast i opozicija nesposobni,bezite sa vlasti opozicijo ne prilazi.

Karlobag

pre 4 godine

Zvezdaši i Partizanci i Delije i Grobari manite se huliganstva nego idite služiti i konobariti eto Vlada RH je odobrila dodatnih 2000 dozvola za uvoz radne snage u turizmu za ovu sezonu ili budite majstori na baušteli gde je dozvoljeno još 3000...Hrvatska postaje ko Nemačka jer raste najbrže u EU i naredne godine će odobriti uvoz rade snage za čak preko 70 000 radnika a prosečna plata je duplo veća nego u Srbiji a more a sunce a žene...!

Milos

pre 4 godine

Platili su ko zna koliko para za elektronski sistem za unos ocena, a i dalje štampaju testove i trpaju ih u plastične kesice :))) Smešno da smešnije no može biti. Kao gomila baba koje nikad nisu čule za računar. Znači, sve škole da imaju jedan računar (sve ga već imaju) i jedan laserski štampač. Kada se učenici rasporede po klupama i počne prijemni u 9.00, na adrese svih škola se šalje test koji nastanici tog trenutka odštampaju (laseru za stampanje svih testova treba manje od 5 min) i oni se odmah dele učenicima. Tako nema nikakvih štamparija, policije, krađa, prevara, muljana ... Ali, mi moramo sve da unazadimo i radimo kao u vreme komunizma. Jadno da jadnije ne može biti. Nikad nećemo u EU.

Marcco

pre 4 godine

Sledeći put stampajte na Topčideru. Tamo ovakvog fusarenja nema.

Mudrac

pre 4 godine

Ukrao test da "pomogne" sinu - bolje da ga je naterao da uči ... Trenutni otkaz pa da se nauči pameti. To su ti što sada protestuju i traže poništavanje svih testiranja, kako ih nije sramota? Hoćete bolji život u Srbiji, hoćete velike plate, hoćete zapadni standard a niste u stanju ni školovanje da završite REGULARNO nego na prevaru ... Odakle i kako očekujete bilji život? Doneće ga dobra vila na belim svilenim krilima? Bagro neradnička, da nije nas penzionera koji su sve u zemlji stvorili i izgradili minulih decenija i na čijim grbačama i danas živite, jeli bi koru sa drveća i pasli travu ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija