• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

27.06.2019

22:09

UŽAS U JAGODINI! Pronađeno beživotno telo zagnjureno u hrpi đubreta!

Vesti

UŽAS U JAGODINI! Pronađeno beživotno telo zagnjureno u hrpi đubreta!

Podeli vest

Policija u Jagodini je pronašla beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra

Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire nepodnošljiv smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli, pozvali su policiju.

Komšije kažu da su leš pronašli zagnjuren u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija, s koje smeće godinama nije iznošeno. Dodaju da su policajci zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske i da su zbog nagomilanog otpada u sobu u kojoj je bio leš i koja je bila zaključana, morali da uđu kroz prozor.

Niko od njih nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, radio je kao kurir u opštini, a pre nekoliko godina je penzionisan.

- Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku, koju je izvodio svakog dana - bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija Života Savić.

(FOTO) STRAVA I UŽAS U CENTRU GRADA! Automobil uleteo u baštu kafića POKOSIO LJUDE! Četvoro povređenih, MEĐU NJIMA I BEBA!

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovog stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od kada se ona doselila 1999. godine.

- Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini - pita se Likica.

Kako "Novosti" saznaju u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija