• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V./kurir.rs

18.07.2019

08:03

MUŽ JE TUKAO, PRETIO DA ĆE JE UBITI, NJEN STRIC VIŠE TO NIJE MOGAO DA GLEDA PA MU PRESUDIO! Detalji iz istrage ubistva u Vranovu kod Smedereva

Vesti

MUŽ JE TUKAO, PRETIO DA ĆE JE UBITI, NJEN STRIC VIŠE TO NIJE MOGAO DA GLEDA PA MU PRESUDIO! Detalji iz istrage ubistva u Vranovu kod Smedereva

Podeli vest

Dragoljub Trajlović (69) pokušao da zaštiti bratanicu od nasilnog muža Srđana Aćimovića (45), pa ga pištoljem izrešetao u svom dvorištu

Dragoljub Trajlović (69) iz Vranova kod Smedereva prekjuče je u svom dvorištu ubio Srđana Aćimovića (45), muža svoje bratanice Milene! Srđan je nekoliko dana pre ubistva pretukao nesrećnu ženu, a ona je pobegla kod strica. Nasilnik je zatim, u utorak, otišao kod Dragoljuba i zahtevao da mu se Milena vrati, preteći da će ih sve pobiti! Trajlović je ušao u kuću, uzeo pištolj i ispalio četiri hica u Srđana.

Domaćin, pitom...

Izvor iz istrage kaže da se ubistvo dogodilo u Ulici Vuka Karadžića, u centru sela.

- Milena je videla muža kako sav besan dolazi po nju, pa se sakrila u kuću svog strica. Dragoljub je izašao u dvorište, pokušavajući da spreči Srđana da dođe do nje i odmah je izbila svađa. Srđan je pretio da će ih sve pobiti ako mu se Milena ne vrati. Dragoljub je, očigledno, te pretnje shvatio ozbiljno, pa je odlučio da prvi povuče okidač. U Srđana je ispalio četiri metka iz pištolja. Obdukcijom će biti utvrđeno koje su povrede tom prilikom nanete i koja od njih je bila smrtonosna za Aćimovića - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Foto: Informer DN

Ubijeni Srđan Aćimović

Dan nakon tragedije meštani Vranova sa nevericom govore o ubistvu. Za Dragoljuba tvrde da je ugledan domaćin, porodičan čovek i pitome naravi, i malo ko je očekivao da je sposoban za ovako nešto. Za Aćimovića, međutim, niko nije imao lepu reč.
- Dragoljub je dobar kao hleb, miran... Nije se ženio... Brinuo je o svom ocu koji ima 90 godina, ali i o Mileni i njenoj sestri i majci. Ovaj nasilnik Srđan je otišao u utorak kod Dragoljuba i odmah ga napao. Nije to Aćimoviću prvi put da pravi incidente. Mnogo je pio, a prgav je. Maltretirao je jadnu Milenu godinama, a policija ga je više puta privodila jer ju je tukao - navode meštani.

Oni dodaju i da je Milena više puta pokušavala da pobegne od Srđana, ali uvek mu se vraćala.
- Trebalo je odavno da raskrsti s njim, jednom zasvagda. Nekoliko dana pre ubistva Srđan je krvnički pretukao Milenu i ona je otišla u kuću pokojnog oca, koja se nalazi odmah pored Dragoljubove. Tamo je bila sa sestrom i majkom, ali se Dragoljub brinuo o njima, da im ništa ne zafali. Međutim, Aćimoviću đavo nije dao mira, možda bi ih sve pobio da se Dragoljub nije latio pištolja. Iskreno, ja ga ne krivim. Možda bih i ja isto uradio na njegovom mestu - priča meštanin Vranova.

Foto: Informer DN

MESTO UBISTVA Tragovi Aćimovićeve krvi u dvorištu

Majka i sestra gledale

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragoljub je pucao u Srđana naočigled bratanice i njene majke. Zatim je mirno sačekao policiju, koja ga je uhapsila.
Inače, Srđan i Milena imaju dva maloletna sina, a on je iz prethodnog braka imao još jedne dete. 

 

Srđanov dosije pun prijava za nasilje


Koliko je Milena trpela nasilje u braku pokazuju i podaci iz Srđanovog dosijea, koji je više puta privođen zbog toga. Poslednji put 2017. godine, a Milena ga posle toga iz straha nije ni prijavljivala.
Meštanin Vranova ispričao nam je da je Aćimović pre nekoliko godina autom pregazio i usmrtio jednog čoveka i da taj slučaj još nije dobio sudski epilog.

 

Komšije kažu da će pokrenuti peticiju da se Dragoljub pusti iz pritvora.

- Što se mene tiče, Trajiloviću ne bih dao ni dan zatvora. Čovek više nije mogao da trpi iživljavanje, a bratanicu je gledao kao ćerku jer svoju decu nema. Taj Srđan, bog da mu dušu prosti, nije bio normalan. Mi smo decu sklanjali sa ulice kad on prolazi. Koliko je bio neuravnotežen govori i to da je više puta iz čista mira motkom polupao svoja kola - priča komšija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aha

pre 4 godine

U nisten jos jedan zivot jer Drzava nije radila svoj posao....

Malena

pre 4 godine

Туга, колико је тај човек бола носио у себи, па је морао да му пресуди. Као жена, сасвим разумем стрица и уопште ми није жао насилника, као правница не могу да прихватим да сами пресуђујемо. Надам се да ће суд добро размотрити ситуацију.... жена се спасила, сада има шансу са настави живот са својом децом. Желим јој све најбоље!!

ZN

pre 4 godine

I tako se i u zemlji Srbiji dogadja ono što se očekivalo. Gradjani uzeli pravdu u svoje ruke. Kraj traljavog sudstva koje imamo i svakodnevnog ubijanja i prebijanja slabijih od strane siledžija koji se ili ne kažnjavaju, ili dobijaju simbolične kazne - bilo je samo pitanje vremena kada će se ovako nešto desiti. I kao što su se batinaši i ubice ugledali na svoje "junake", tako će se sada po svoj prilici pokrenuti talas lične pravde i sudjenja bez suda.

Milan

pre 4 godine

Браво за стрица,свака част,ТАКО се то ради!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija