• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2019

16:53

PROTIV VOZAČA POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK! Nakon stravične nesreće na Novom Beogradu, OGLASIO SE GSP: PUTNICI, BUDITE PAŽLJIVIJI!

Vesti

PROTIV VOZAČA POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK! Nakon stravične nesreće na Novom Beogradu, OGLASIO SE GSP: PUTNICI, BUDITE PAŽLJIVIJI!

Podeli vest

Policija na terenu i ispituje okolnosti pod kojima je danas teže povređena starija žena prilikom izlaska iz autobusa na liniji 610, saopštio je JKP GSP „Beograd" navodeći da će, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak

Predstavnici GSP-a trenutno se nalaze u Urgentnom centru gde čekaju informacije o stanju povređene putnice, a lekarska pomoć pružena je i vozaču koji je upravljao autobusom i koji se trenutno nalazi u stanju šoka, navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”.

Ovo preduzeće iskazalo je najdublje žaljenje zbog ove nesreće, koja se dogodila danas oko 12.30 časova u Ulici Jurija Gagarina, kada je prilikom izlaska iz autobusa teže povređena starija putnica koja je kolima Hitne pomoći upućena u Urgentni centar. 

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! Autobus pregazio ženu, otkinuo joj ruku i nogu!



GSP „Beograd” apeluje da svi putnici obrate pažnju prilikom ulaska i izlaska iz vozila javnog gradskog prevoza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vida

pre 4 godine

duznost svakog vozaca autobusa je da pogleda dali su uslovi za vonju bezbedni ili ne pa onda da krene sa stanice a ne odoka po nahodjenju ova ze a koja je nastradala treba ta tuzi voaca sto ju je unakazio

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija