• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

23.07.2019

11:46

UBISTVO NA DEČJEM ROĐENDANU! Taksista iz Vranja osuđen na 20 godina zatvora!

Vesti

UBISTVO NA DEČJEM ROĐENDANU! Taksista iz Vranja osuđen na 20 godina zatvora!

Podeli vest

Viši sud u Vranju nepravosnažnom presudom proglasio je krivim I.M. (33) iz Vranja za krivično delo teško ubistvo i osudio ga na na kaznu zatvora u trajanju od 20 godina, u koju mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru

Ubistvo se dogodilo 25. novembra 2017. godine kada je taksista I.M.(33) ubio Voju Spasića (53) iz Vranja u hotelu Pržar i pobegao sa mesta zločina.

POTRAGA NA DRINI! Dragan Simić (55) iz Beograda nestao tokom regate!

Ubica je prema navodima iz policije hicem iz pištolja usmrtio Spasića, a spekulisalo se da  metak nije bio namenjen ubijenom Voji Spasiću, već drugoj osobi sa kojom je ubica navodno imao neraščišćene račune.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija