• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

24.07.2019

11:33

DRAMA U LESKOVCU! Bomba eksplodirala u kući, NEMA POVREĐENIH

Vesti

DRAMA U LESKOVCU! Bomba eksplodirala u kući, NEMA POVREĐENIH

Podeli vest

U porodičnoj kući bračnog para Biljane i Miljana Miljkovića u Leskovcu eksplodirala je noćas, kako kažu u policiji, eksplozivna naprava, dok su ukućani spavali

Na sreću povređenih nema, javlja Jugmedia.

Eksplozivna naprava ili bomba, pošto u policiji još nemaju detalje, eksplodirala je oko 3 izjutra, kako kažu komšije, odnosno oko 3.30 kako tvrdi policija.

- Pošto imam lak san, mene je u to vreme probudilo nešto jako, kao bomba da je pukla. Izašla sam napolje i videla pred kućom uznemirenu porodicu. Okupile su se i komšije, ali niko nije mnogo ispitivao, tako da ne znamo o čemu se radi. Bila je i policija i mi smo svi ušli u kuću - rekla je komšinica iz Ulice Veseline Maslaša.

BOMBA ISPRED STANA HIRURGA IZ URGENTNOG CENTRA! Drama na Banovom Brdu!

U policiji je rečeno da nema vidljivih oštećenja, da je istraga u toku.

Još nije poznato o kakvoj vrsti naprave je reč.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija