• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

06.08.2019

16:17

JAUK MAJKE SLAVICE PROLAMAO SE SELOM! Sahranjeni blizanci Vuk i Naum! Krenuli sa ocem na Srebrno jezero, pa POGINULI!

Vesti

JAUK MAJKE SLAVICE PROLAMAO SE SELOM! Sahranjeni blizanci Vuk i Naum! Krenuli sa ocem na Srebrno jezero, pa POGINULI!

Podeli vest

Ovde su danas sahranjeni blizanci Vuk i Naum (8) Pešić, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Požarevca pre nekoliko dana

- Čini mi se da se reka Gruža koja se nalazi pored kuće Aksentijevića, gde su blizanci živeli sa majkom Slavicom, izbistrila od suza koje su prolivene. Ceo gružanski kraj je u šoku- pričaju meštani ovog pitomog sela, dok gledaju gore ka brdu, gde se u stenju nalazi seosko groblje. Tamo su od jutra iskopane dve male rake. I oni kojima je po običajima zapala ta neprijatna rabota plakali su sve vreme... Ulica je putem koji spaja Oplanić sa Knićom i magistralom Kragujevac-Gorni Milanovac bila je zakrčena. Kolona duga kilometar. Svi su došli da odaju poslednju poštu Naumu i Vuku, veselim dečacima, koji su se sa svakim pozdravljali, prozborili koju, trčkarali po selu, hitali u školu koja je tu blizu.

Na hiljade ljudi prisustvovalo je sahrani, izjavljivalo saučešće, opelo u dvorištu kuće su služili svi sveštenici SPC sa teritorije opštine Knić koja je proglasila dan žalosti.

LELEK ODZVANJA IZ KUĆE U KOJOJ SU ŽIVELI BLIZANCI VUK I NAUM! Majka Slavica zanemela od bola!

 

Od kada su juče poslepodne dovežena dva bela sanduka sa telima dečaka svi meštani zanemeli su od tuge. Lelek i kuknjava prolamaju se kroz selo, Hitna pomoć je intervenisala je nekoliko puta.

Foto: printscreen RTS

Na groblju Bozman, u isto vreme kada su sahranjeni dečaci u selu Oplanić, na večni počinak ispraćeni su i njihov otac Aleksandar (42) i baka Stanica (75). Deda Dragutin ostao je sam, obeleo od Parkinsove bolesti. Pre nekoliko godina izgubio je i sina Miodraga. Kuća u ulici Hadži Pordanovoj ostala je pusta...

DOBILI SU BLIZANCE VANTELESNOM OPLODNJOM, A IZGUBILI IH ZA JEDAN DAN! Krenuli su sa ocem i bakom na odmor, pa svi stradali u jezivom udesu kod Požarevca

 

- Sve sam izgubio, sve je gotovo. Pobio mi je sve - ponavlja Dragutin.

Na večni počinak Nauma i Vuka ispratili su i đaci Osnovne škole „Sveti Sava“ iz obližnje Toponice, gde su ove godine nesrećni dečaci trebalo da krenu u drugi razred. Oprostili su se i članovi KUD „Gornja Gruža“ iz ovog sela, čiji su talentovani članovi bili nastradali blizanci.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija