• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

11.08.2019

12:55

TINEJDŽER TEŠKO POVREĐEN U SREMSKOJ MITROVICI! Udarila ga struja udara dok se peo na vagon

Vesti

TINEJDŽER TEŠKO POVREĐEN U SREMSKOJ MITROVICI! Udarila ga struja udara dok se peo na vagon

Podeli vest

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže na železničkoj stanici u Sremskoj Mitrovici, kada je pokušao da se popne na teretni vagon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku.

Hitna pomoć je sa mesta nesreće prevezla povređenog mladića u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, odakle je tokom noći zbog teških opekotina na dalje lečenje prebačen u Novi Sad.

Teretni vagon na koji je mladić pokušao da se popne bio je u sastavu železničke kompozicije koja je čekala na transport žita.

Navodeći da žale zbog nesreće, iz Infrastruktura zeleznice Srbije apeluju na građane da poštuju upozorenja i da se ne penju na vagone, budući da kroz železničku kontaknu mrežu prolazi struja napona od 25 hiljada volti. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Demir

pre 4 godine

Recite slobodno da je mladic Rom i da nije zavrsio ni osnovnu skolu jer nije znao da procita upozorenje koje je napisano za pismene.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija