• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

14.08.2019

09:42

DEVOJČICA (6) SOCIJALNIM RADNICIMA ISPRIČALA JEZIVU PRIČU! Očuh je dodirivao, pokazivao polni organ i govorio da će joj "sestru ubiti nožem"! Isti čovek je pre 25 godina SILOVAO ROĐENU MAJKU!

Vesti

DEVOJČICA (6) SOCIJALNIM RADNICIMA ISPRIČALA JEZIVU PRIČU! Očuh je dodirivao, pokazivao polni organ i govorio da će joj "sestru ubiti nožem"! Isti čovek je pre 25 godina SILOVAO ROĐENU MAJKU!

Podeli vest

Šestogodišnja devojčica, za koju se sumnja da ju je očuh Živica Ć. iz sela Melenci seksualno uznemiravao, ispričala je socijalnim radnicima užasavajuće detalje o torturi koju je proživljavala dok majka nije bila kod kuće

Kako nezvanično saznajemo, policija je 9. avgusta obavestila Centar za socijalni rad da je žena Z. R. prijavila Živicu Ć. (42) zbog seksualnog nasilja nad devojčicama, od kojih je mlađe dete njegovo. Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurni socijalni radnici izašli su na teren. Kako saznajemo, uspeli su da ostvare komunikaciju sa starijom devojčicom.

- Kroz razgovor stručnjaka sa detetom i pokazivanjem delova tela, šestogodišnjakinja je ispričala da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju bolelo, te je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio svoj polni organ i dodirovao se - kaže izvor upućen u slučaj i dodaje da tu nije kraj, već da devojčica priča i o raznim gnusnim stvarima koje su pratile to seksualno nasilje.

Izvor dodaje da je devojčica ispričala i da ju je on navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem".

Kako saznajemo, majka devojčica ispričala je da je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja ćerke kada je jednog dana ušla u kupatilo i videla Živicu kako dodiruje dete blizu polnog organa.

- Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao posle kupanja, a kada mu je pripretila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i pretio da će je ubiti i zapaliti - dodaje naš izvor.

Foto: Informer DN

Z. R. ispričala je, kaže naš izvor, da ju je vanbračni suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je pretio ubistvom.

Prema našim saznanjima, žena je ispričala i da je Živica prodao kuću, pa su zbog toga njih dvoje sa decom živeli kod svekrve.

Još užasa isplivalo je davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, Živičina majka navodno je priznala da ju je sin kao mladić, pre 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procenio je da postoji visoki rizik po njihovu bezbednost, te je porodica smeštena u sigurnu kuću. Policija je nakon prijave majke krenula u potragu za Živicom Ć. On je pronađen i uhapšen u Beogradu, a po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje. Osumnjičeni je prekjuče izveden pred zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu odbilo je da da bilo kakve informacije o slučuju. 

"Povodom vašeg zahteva za slobodan pristup informacijama od javnog značaja, obaveštavam vas da viši javni tužilac u Zrenjaninu neće davati informacije u vezi sa konkretnim predmetom", piše u odgovoru VJT u Zrenjaninu.

DODIRIVAO JE DEVOJČICE PO GENITALIJAMA, TUKAO ŽENU... Stanovnici Melenaca u okolini Zrenjanina u ŠOKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danica

pre 4 godine

Mogli ste slobodno i slike devojčica da stavite! Mislim, kad ste napisali ko je osumnjičeni i iz kojeg su sela, to je isto k'o da ste i slike dece stavili! Da l' sekundu razmislite kakvo zlo deci nanosite pre nego što im ovako posredno, a sasvim nedvosmisleno otkrijete identitet?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija