• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

18.08.2019

10:41

ŽENA POGINULA KOD ALEKSINCA! Pokušala da pređe auto-put pešice, pokosio je nemački državljanin!

Vesti

ŽENA POGINULA KOD ALEKSINCA! Pokušala da pređe auto-put pešice, pokosio je nemački državljanin!

Podeli vest

N.J. (46) stradala je na licu mesta, kada je sinoć oko 23.30 časova pokušala pešice da pređe auto-put na ulazu u Aleksinac

Na nju je naleteo nemački državljanin (45) koji je vozio automobil marke "mercedes", usmrtivši je na licu mesta u blizini motela "Bosfor".

Zvaničnih informacija o tome zašto je pokušala da pređe auto-put nema, ali se ne isključuje mogućnost da je koristila prečicu da dođe do kuće.

Policija je obavila uviđaj, a o nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

STRANI DRŽAVLJANI DIVLJAJU PO SRPSKIM PUTEVIMA! Švajcarac vozio 250 sat pa kažnjen sa 30 DANA ZATVORA I 120.000 DINARA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija