• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.08.2019

23:15

UBIO BRATA, PA LAGAO RODITELJE DA SU GA OTELI RAZBOJNICI! Komšije otkrivaju ČUDNE porodične odnose u kući Gajića u Šapcu!

Vesti

UBIO BRATA, PA LAGAO RODITELJE DA SU GA OTELI RAZBOJNICI! Komšije otkrivaju ČUDNE porodične odnose u kući Gajića u Šapcu!

Podeli vest

Bogdan Gajić posle ubistva rođenog brata Ignjata pokušao je sebi da obezbedi alibi tako što je pozvao telefonom oca i majku i rekao da su Ignjata odveli neki momci. Planirao da zakopa leš u šumi i prikrije tragove zločina

Bogdan Gajić (20) iz Šapca, nakon što je ubio rođenog brata Ignjata (24), telefonom je pozvao roditelje, koji su bili u Beogradu, i slagao da su im u kuću upali neki momci i oteli Ignjata. Bogdan je tako hteo sebi da obezbedi alibi za ubistvo i da izmišljene otmičare okrivi za bratovljev nestanak, dok je zapravo planirao da njegov leš zakopa u šumi.

Plan

Bogdanov plan je očigledno bio da sa sebe skine sumnju za Ignjatov nestanak i preusmeri je na izmišljenu otmicu
Izvor iz istrage


 


Kako kaže naš izvor iz istrage, nije isključeno da je Gajić, koji je u utorak u ranim jutarnjim časovima "bokserom" do smrti tukao rođenog brata, ranije planirao stravičan zločin. Prema svemu sudeći, on je čekao da njegovi otac, majka i najmlađi brat otputuju, pa da onda ubije Ignjata.

Izmislio otmicu
- Pošto je nasmrt pretukao Ignjata, Bogdan je njegov leš ubacio u građevinska kolica i prekrio ga ćebetom i najlonima. Zatim je telefonom pozvao roditelje, koji su kobnog dana prenoćili u Beogradu. Rekao im je da je u njihovu porodičnu kuću nasilno ušlo nekoliko momaka, koji su posle svađe odveli Ignjata. Bogdanov plan je očigledno bio da tako sa sebe skine sumnju za Ignjatov nestanak i preusmeri je na izmišljenu priču -
navodi naš izvor i dodaje:


- Čim je završio razgovor sa roditeljima, izvezao je kolica iz dvorišta i krenuo u obližnju šumu, u kojoj je planirao da zakopa Ignjatovo telo. Iako su Bogdanovi roditelji odmah krenuli za Šabac, mislio je da će imati sasvim dovoljno vremena da prikrije zločin dok njegov otac Petar i majka Tanja ne stignu.

Foto: Informer DN


Ipak, Bogdan, koji je inače student psihologije, nije mogao da predvidi da će ga u cik zore na putu do šume sasvim slučajno presresti patrola policije i uhapsiti. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

Otac pričao da ima dva, a ne tri sina


Komšije porodice Gajić kažu da je Petar u razgovoru sa poznanicima pričao da ima dva sina - Bogdana i Vidaka.
- On nikada nije pominjao Ignjata. Ni u jednom razgovoru sa poznanicima nije pričao da ima tri sina. Mislim da je bio duboko nezadovoljan Ignjatovim ponašanjem. Ipak, trebalo je nekako drugačije da rešava probleme, a ne da ih prećutkuje - navele su komšije.

Informerovim reporterima komšije porodice Gajić juče su ispričale da je Ignjat stalno maltretirao Bogdana, kao i najmlađeg brata Vidaka.


- I kad su bili mali, on se stalno iživljavao nad njima. Međutim, kada su porasli, više se okomio na Bogdana, koji je srednji sin Petra i Tanje. Često ga je tukao i ponižavao i za to nije birao ni mesto ni vreme. Bogdan se žalio svima, ali niko mu nije pomogao - pričaju komšije.

Foto: Informer DN

Stalno tukao braću
Stanari Ulice oslobođenja, u kojoj porodica Gajić ima kuću, pričaju da je Ignjat ranije imao problema sa kockanjem i da je bio u velikim dugovima.


- Oko tri godine ga niko nije video u Šapcu. Priča se da se sklonio u inostranstvo zbog novčanih dugova. Međutim, posle izvesnog vremena Ignjat se vratio i nije prošlo mnogo vremena kad je ponovo počeo sa maltertiranjem braće. Nije mi jasno kako roditelji nisu mogli da zaštite mlađe sinove. Čudna familija - navode oni.


Podsetimo, Bogdan Gajić uhapšen je u utorak zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Ulici oslobođenja nasmrt pretukao rođenog brata Ignjata. On je nakon zločina hteo da zakopa bratovljev leš u šumi, ali ga je policija uhvatila. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija