• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

31.08.2019

22:40

TRAGEDIJA! Strašna saobraćajna nesreća u Vladimirovcu kod Alibunara! IZ KAFANE U SMRT! "Pežoom" se zabili u kuću, dvoje mrtvih!

Vesti

TRAGEDIJA! Strašna saobraćajna nesreća u Vladimirovcu kod Alibunara! IZ KAFANE U SMRT! "Pežoom" se zabili u kuću, dvoje mrtvih!

Podeli vest

Dve osobe su poginule, a još dve teško povređene u petak u zoru kad su "pežoom" pri povratku iz kafane velikom brzinom sleteli s puta i zabili se u kuću u Vladimirovcu kod Alibunara

Na mestu je poginula Snežana Stojanović (36), dok je Perica Dupeski (49) podlegao povredama na putu ka bolnici. Snežanin muž Ivan Stojanović i Joan Armašu zbrinuti su u bolnici.

Izvor iz istrage kaže da se tragedija dogodila oko četiri sata ujutru, posle pijanke u kafani u mestu Vlajkovac.

- "Pežo" kojim je upravljao Ivan Stojanović zbog prevelike brzine izleteo je s puta u blagoj krivini i zakucao se u kuću pored ulice. Na mestu je poginula Snežana, koja je sedela na mestu suvozača. Dupeski je uspeo da izađe iz smrskanog auta, ali je preminuo na putu do bolnice. Teško povređeni vozač i drugi putnik su kolima Hitne pomoći prevezeni u beogradski Urgentni centar - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da je "pežo" išao iz pravca Vršca ka Beogradu, na delu gde do ulaza u Vladimirovac nema skoro nijedna krivina.

- To ukazuje da se Ivan na pravcu zaleteo "pežoom" i sigurno je vozio daleko brže od ograničenja. Moguće je i da je na trenutak zaspao za volanom, pa se trgao, ali prekasno. Na mestu nesreće trag kočenja je bio oko 50 metara - kaže naš izvor.

U kući u koju su se zabili supružnici i njihovi prijatelji žive Šarolta Lenan i njene dve maloletne ćerke Aneta (14) i Lena (3).

- Bila sam već budna kada sam čula kočnice, a onda i strahovit udarac u kuću. Otrčala sam prema sobi u kojoj mi spavaju ćerke i zatekla Anetu, koja je u strahu zgrabila Lenu i počela da beži - priča Šarolta.

Foto: Informer DN

Šarolta Lenan sa ćerkama

Mala Aneta dodaje da ju je iz sna trgao strašan prasak.

- Uplašila sam se, skočila sam na Lenin krevet i legla preko nje. Onda sam je zgrabila u ruke i krenula da bežim. Tada sam natrčala na mamu - objašnjava devojčica, koja se i dalje tresla od straha.

Bračni par nastradao kod Kladova

Još dve osobe su poginule u petak, a dve su teško povređene, u sudaru na putu Korbovo - Kladovo u ataru sela Rtkovo. Na toj deonici puta, prema prvim informacijama, direktno su se sudarili automobili "fijat stilo" i "audi A4". Na mestu je poginuo bračni par iz "stila", dok su dve osobe iz "audija" teško povređene.

Njena majka je potom istrčala iz kuće i zatekla smrskani auto. Niko od putnika se u tim prvim trenucima nije pomerao.

- Svi su bili nepomični. Ubrzo je iz kuće istrčao i komšija Pera i on je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Dok su oni stigli, vozač se osvestio i počeo da zapomaže da mu pomognemo i izvučemo ga, ali smo se plašili da ga još više ne povredimo. Žena sa suvozačkog mesta i dalje se nije pomerala, bilo je očigledno da je mrtva. Jedan od putnika je bio između sedišta, dok je drugi ispao kroz bočna vrata - priča šokirana Šarolta.

Foto: Informer DN

Delovi auta ispred kuće; 50 metara je dug trag kočenja na mestu nesreće

Ubrzo su, kaže ona, i ta dvojica putnika došli sebi.

- Jedan je kukao da ga boli stomak, a drugi je samo ječao. Hitna je stigla brzo i sve ih je odvezla. Samo je mrtva žena ostala u autu. Nju su kasnije izvukli vatrogasci - kaže ona.

TRAGEDIJA SRPSKE PORODICE U BUGARSKOJ! Preminuo i teško povređeni Marjan iz Pirota, u saobraćajnoj nesreći poginule ćerka i žena!

Inače, pre samo mesec dana u istu kuću se zabio jedan BMW, ali tada niko nije poginuo.

- Crni BMW je udario u isti zid kuće, samo dva metra dalje. I taj vozač je vozio veoma brzo, izleteo na krivini i zabio se u kuću. Nadležni moraju nešto da urade, jer mnogi voze kao manijaci, a pogotovo noću. Plašim se za decu - navodi Šarolta. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija