• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

02.09.2019

15:27

(VIDEO) HULIGANIMA ODREĐEN PRITVOR! Osmorici mladića koji su napadali vozače na auto putu Miloš Veliki zadržavanje u zatvoru do 30 dana!

Vesti

(VIDEO) HULIGANIMA ODREĐEN PRITVOR! Osmorici mladića koji su napadali vozače na auto putu Miloš Veliki zadržavanje u zatvoru do 30 dana!

Podeli vest

Osnovni sud u Obrenovcu odredio je pritor osmorici huligana okrivljenih za nasilničko ponašanje koje se odigralo prošle nedelje na autoputu "Miloš Veliki"

Maskirani napadači su u noći između 27. i 28. avgusta izleteli na auto-put "Miloš Veliki" kod Mislođina u Obrenovcu, zaustavili saobraćaj i naoružani palicama, bakljama i staklenim flašama lupali vozila pri čemu je lakše povređeno troje ljudi. Policija je uhapsila T. S. (20), N. P. (25), K. Z. (20), M. Z. (18), N. Đ. (25), J. S. (22), F. R. (24), F. G. (25) i S. V. (25).

 

 

Kako Blic piše, napadači su pripadici navijačke grupe "Grobari Obrenovac", a na ovoj lokaciji napravili su sačekušu navijačima iz suparničke grupe nakon utakmice "Crvena Zvezda" - "Jang Bojs", koja je odigrana tog dana na Marakani.

TEK MU JE 18, A VEĆ DIVLJA! UHAPŠENO JOŠ DEVET OSOBA zbog haosa na autoputu "Miloš Veliki"! Najmlađi među njima je 2001. godište!

- Prijava je podneta protiv 16 lica, od kojih je dvoje maloletno i postupak protiv njih ne vodi Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu. Pronađeno je devet okrivljenih i njima je od strane tužilaštva određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati, dok su ostali u bekstvu. Okrivljeni su izneli svoje odbrane u tužilaštvu, nakon čega je tužilaštvo predložilo pritvor u odnosu na svu devetoricu - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Iz tužilaštva dodaju da je sud u odnosu na osmoricu okrivljenih odredio pritvor do 30 dana, dok je u odnosu na M.Z. (18) sud izrekao zabranu prilaženja, sastajanje i komunikaciju sa drugim okrivljenima i oštećenima u ovom postupku. Iz tužilaštva dodaju da će na to uložiti žalbu, odnosno da se i njemu odredi pritvor.

 

 

Okrivljenima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje u grupi, za koje im po Krivičnom zakoniku preti od šest meseci do pet godina zatvora.

- Njima se na teret stavlja da su po prethodnom dogovoru i u grupi organizovali napad na navijače koji su se vraćali sa utakmice "Crvena Zvezda" - "Jang Bojs". Oni su prethodno oformili grupu na društvenoj mreži "Viber" gde su dogovorili taj napad - dodaju u tužilaštvu.

Pronađeno je nekoliko dokaza, između ostalog i palice koje su korišćene u napadu. Kada je policija te večeri izašla na teren, zatekla je dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama.

Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen" stranih registarskih oznaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Samo jedan komentar?Kantastrofa!Za tako nešto narod piše stotine komentara pa se pitam ČITA LI IKO INFORMER!

Isterivač đavola

pre 4 godine

Ovo nije nasilničko ponašanje već planirano udruživanje u pokušaju ubistva. Optužnica mora da se prekvalifikuje. Par meseci zatvora za ovakvo nedelo je smešno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija