ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

Informer

22:44 Hronika

Informer.rs/Alo.rs | 20. 09. 2019.

ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

Pevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je iz ljubomore, a ubicu treba tražiti u visokim krugovima poslovnih ljudi ili političara, kaže Dobrivoje Radovanović, profesor psihologije kriminala

On navodi da je Jelenu ubio neko ko je u nju bio zaljubljen i da ta osoba nije pod istragom.

- Motiv može biti ljubomora. Kriminalno podzemlje smatra da Jelenu nije ubio njen suprug Zoran i da je zločin počinio neko ko je bio zaljubljen u nju, a ljubav mu nije bila uzvraćena. Moguće se radilo o raskidu veze. U slučaju da Jelena nije obraćala pažnju na tog muškarca, onda se reč o erotomaniji, o čoveku koji je bio zaljubljen u nju. U tom slučaju, on je bio opsednut Jelenom, ali ona nije bila zainteresovana za njega - navodi Radovanović, nekadašnji dugogodišnji direktor Instituta za kriminološko-sociološka istraživanja u Beogradu.

Printscreen TV Prva

U celom slučaju nedostaje motiv ubistva, ističe Radovanović i dodaje da su tokom istrage načinjeni propusti.

- Bilo je propusta u pogledu osnovnih dokaza na licu mesta iz objektivnih razloga, ali i onih koji su počinjeni nenamerno. Takođe, nisu na vreme uzeti tragovi krvi, blata i drugih dokaza - primećuje Radovanović.

pink.rs/S. Milovanov

On ne želi da se upušta u ocenu da li će Jelenin suprug Zoran Marjanović (40) biti osuđen ili oslobođen optužbi za smrt supruge, naglašavajući da je to stvar suda.

Informer

- Ako je optužnica vraćana tri puta na doradu, onda je očigledno nešto nije dobro urađeno. Ovaj slučaj može biti uspeh ili neuspeh istražnih organa. Postoji šansa da bude neuspeh pravosudnih organa -zaključuje Radovanović.

BONUS VIDEO: